*EN Вештачка интелигенција

Huawei P70: Poboljšani ekran, kamera i zvučnici

Summary

Posle iščekivanja, konačno su procurile nove informacije o Huawei P70 seriji telefona. Ovi premijum uređaji će dostaviti vrhunski osećaj korisnicima. Najnoviji tipster, Digital Chat Station, otkrio nam je neke detalje o ovim telefonima putem društvene mreže Weibo. S obzirom na […]

Huawei P70: Poboljšani ekran, kamera i zvučnici

Posle iščekivanja, konačno su procurile nove informacije o Huawei P70 seriji telefona. Ovi premijum uređaji će dostaviti vrhunski osećaj korisnicima.

Najnoviji tipster, Digital Chat Station, otkrio nam je neke detalje o ovim telefonima putem društvene mreže Weibo. S obzirom na to da je prethodna serija, P60, predstavljena prošle godine u martu, očekuje se da će naslednica biti predstavljena u isto vreme ove godine.

Najzanimljiviji detalji koje je Chat Station otkrio odnose se na ekran, kameru i zvučnike. P70 serija će imati četvorostruko zakrivljeni OLED ekran veličine 6,7 inča sa rezolucijom od 1,5K. Ovo obećava bogato vizuelno iskustvo za korisnike.

Što se tiče kamere, zadnji modul će imati trouglasti oblik i sadržaće tri sočiva. Glavni senzor će biti OmniVision OV50H od 50MP sa promenljivim otvorom blende, što će omogućiti izuzetno kvalitetne fotografije.

Još jedno poboljšanje dolazi u vidu dva prednja stereo zvučnika. Kvalitetan zvuk će upotpuniti korisničko iskustvo pružajući bogat zvučni doživljaj.

Očekuje se da će Huawei P70 serija imati snažan hardver sa baterijom kapaciteta 5.000mAh i novim Kirin 9010 čipsetom. Takođe, ultraširoka kamera će biti značajno unapređena.

Huawei P70 telefoni obećavaju da će zadovoljiti potrebe korisnika koji žele najbolje performanse i vrhunski osećaj prilikom korišćenja telefona. Sve ove inovacije čine P70 seriju jednim od najiščekivanijih telefona ove godine.

Frequently Asked Questions (FAQ):
1. Kada će biti predstavljena Huawei P70 serija telefona?
Prema informacijama sa društvene mreže Weibo, očekuje se da će naslednica Huawei P60 serije biti predstavljena u martu ove godine.

2. Koje su glavne karakteristike Huawei P70 serije?
Najzanimljivije karakteristike Huawei P70 serije uključuju četvorostruko zakrivljeni OLED ekran veličine 6,7 inča sa rezolucijom od 1,5K, trouglasti zadnji modul kamere sa tri sočiva, glavni senzor od 50MP sa promenljivim otvorom blende, dva prednja stereo zvučnika, snažan hardver sa baterijom kapaciteta 5.000mAh i novi Kirin 9010 čipset.

3. Koje inovacije dolaze sa Huawei P70 serijom?
Huawei P70 telefoni dolaze sa inovacijama kao što su četvorostruko zakrivljeni OLED ekran za bogato vizuelno iskustvo, trouglasti zadnji modul kamere sa visokokvalitetnim senzorom od 50MP za izuzetno kvalitetne fotografije, dva prednja stereo zvučnika za bogat zvučni doživljaj i snažan hardver sa optimizovanim Kirin 9010 čipsetom.

4. Kome su namenjeni Huawei P70 telefoni?
Huawei P70 telefoni su namenjeni korisnicima koji žele najbolje performanse i vrhunski osećaj prilikom korišćenja telefona.

Definitions:
– Kirin 9010 čipset – Kirin 9010 je novo razvijeni procesor koji se koristi u Huawei P70 seriji telefona. To je vrsta čipseta koji pokreće telefon i omogućava njegove funkcionalnosti.
– OLED ekran – OLED ekran je vrsta tehnologije ekrana koja koristi organski materijal koji emituje svetlost kada se izloži električnoj struji. Ova tehnologija omogućava bolje crne boje i širi ugao gledanja u poređenju sa drugim vrstama ekrana.

Suggested Related Links:
https://www.huawei.com/rs/ – Huawei zvanična veb stranica na srpskom jeziku.