*EN Вештачка интелигенција

Novi Honor X50 Pro: Sve što trebate znati o ovom nadolazećem telefonu

Summary

Do kraja ove godine, kineska kompanija Honor će predstaviti još jedan izuzetan pametni telefon – Honor X50 Pro. Ovaj telefon više srednje klase donosi sa sobom mnoge napredne funkcije i impresivne specifikacije. Dok čekamo zvanično lansiranje, nemamo mnogo informacija o […]

Novi Honor X50 Pro: Sve što trebate znati o ovom nadolazećem telefonu

Do kraja ove godine, kineska kompanija Honor će predstaviti još jedan izuzetan pametni telefon – Honor X50 Pro. Ovaj telefon više srednje klase donosi sa sobom mnoge napredne funkcije i impresivne specifikacije. Dok čekamo zvanično lansiranje, nemamo mnogo informacija o ovom uređaju, ali neki insajderi su otkrili nekoliko zanimljivih detalja.

Honor X50 Pro će biti dostupan u zelenoj i crnoj boji, što je otkriveno putem objave insajdera DigitalChatStation na Weibo platformi. Međutim, postoji mogućnost da će biti dostupne i druge varijante boja. Ovaj telefon će imati kružno kućište kamere, a neki izvori sugeriraju da će biti pokretan Snapdragon 8+ procesorom.

Jedna od najzapaženijih karakteristika ovog telefona će biti baterija kapaciteta 5800 mAh, što će omogućiti dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem. Honor X50 Pro će takođe imati veliki zakrivljeni 1.5 K ekran sa rezolucijom od 2652x1200p. Diagonala ekrana će iznositi 6,78 inča, ali još nije potvrđeno da li će biti OLED ili LCD tipa.

Kada je u pitanju kamera, Honor X50 Pro će ponuditi napredne mogućnosti fotografisanja, nudeći izuzetne rezultate za pristupačnu cijenu. Očekuje se da će ova kamera imati brojne funkcije koje će zadovoljiti potrebe korisnika koji vole da se ističu kvalitetom fotografija.

Za sada, ovo su sve informacije koje se mogu naći o Honor X50 Pro. Kompletna lista specifikacija će biti objavljena uskoro, pa nas pratite na našim društvenim mrežama kako biste saznali sve detalje o ovom izuzetnom telefonu.