*EN Вештачка интелигенција

HONOR predstavlja svoju novu seriju pametnih telefona na MWC 2024

Summary

Kompanija HONOR, jedna od vodećih globalnih kompanija u tehnološkoj industriji, potvrdila je svoje učešće na MWC 2024, gde će predstaviti najnoviju seriju svojih vrhunskih pametnih telefona – HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6. Ovaj ekskluzivni događaj će se održati […]

HONOR predstavlja svoju novu seriju pametnih telefona na MWC 2024

Kompanija HONOR, jedna od vodećih globalnih kompanija u tehnološkoj industriji, potvrdila je svoje učešće na MWC 2024, gde će predstaviti najnoviju seriju svojih vrhunskih pametnih telefona – HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6. Ovaj ekskluzivni događaj će se održati 25. februara 2024. u Barseloni, sa početkom u 14 časova.

Nova serija HONOR pametnih telefona donosi inovacije koje će unaprediti svakodnevni život korisnika. Uživo ili putem online prenosa, imaćete priliku da prisustvujete otkrivanju najnovijih tehnoloških rešenja koja će promeniti način na koji koristimo mobilne uređaje.

Ova najava predstavlja značajan korak za kompaniju HONOR u kontekstu njihove strategije rasta i razvoja na globalnom tržištu. Njihova prisutnost na MWC-u, jednom od najvažnijih događaja u industriji mobilnih telefona, pruža im sjajnu priliku da pokažu svoje najnovije ponude i privuku pažnju globalne publike.

Ukoliko želite da saznate više detalja o ovom događaju i da budete u toku sa svim novostima, posetite zvaničnu stranicu kompanije HONOR ili pratite njihove zvanične hashtag-ove na društvenim mrežama: #HONORMagic6, #HONORMagicV2, #HONORMWC2024, #MWC24, #Discoverthemagic.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da prvi saznate o najnovijim inovacijama i tehnološkim dostignućima koje donosi HONOR Magic serija pametnih telefona. Pratite događaj i budite deo ovog uzbuđenja!

FAQ:

1. Kada će se održati MWC 2024?
MWC 2024 će se održati 25. februara 2024. u Barseloni, sa početkom u 14 časova.

2. Koja će serija pametnih telefona biti predstavljena na MWC 2024?
Na MWC 2024 će biti predstavljena nova serija HONOR pametnih telefona, uključujući HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6.

3. Koje inovacije će doneti nova serija HONOR pametnih telefona?
Nova serija HONOR pametnih telefona će dovesti do inovacija koje će unaprediti svakodnevni život korisnika.

4. Koji je cilj prisustva kompanije HONOR na MWC-u?
Kompanija HONOR želi da pokaže svoje najnovije ponude i privuče pažnju globalne publike kroz svoje prisustvo na MWC-u.

5. Gde mogu da saznam više detalja o ovom događaju i da budem u toku sa svim novostima?
Za više detalja o događaju i sve novosti, možete posetiti zvaničnu stranicu kompanije HONOR ili pratiti zvanične hashtag-ove na društvenim mrežama: #HONORMagic6, #HONORMagicV2, #HONORMWC2024, #MWC24, #Discoverthemagic.

Srodne veze:
Zvanična stranica kompanije HONOR
Twitter nalog kompanije HONOR
Facebook stranica kompanije HONOR