*EN Вештачка интелигенција

Honor predstavlja revolucionarnu Magic6 seriju

Summary

Kineski brend Honor priprema teren za lansiranje svoje dugoočekivane Magic6 serije, zakazane za 11. januar. Specifičan marketinški stil ovog brenda nedavno je oduševio ljubitelje Honor uređaja, pružajući im ekskluzivni uvid u detalje izrade i izbor boja. Danas, kineski izvori su […]

Honor predstavlja revolucionarnu Magic6 seriju

Kineski brend Honor priprema teren za lansiranje svoje dugoočekivane Magic6 serije, zakazane za 11. januar. Specifičan marketinški stil ovog brenda nedavno je oduševio ljubitelje Honor uređaja, pružajući im ekskluzivni uvid u detalje izrade i izbor boja.

Danas, kineski izvori su otkrili detalje o snazi baterije i mogućnostima punjenja Magic6 serije. Standardna verzija Honor Magic6 dolazi sa impresivnom baterijom kapaciteta 5450mAh, uz podršku za brzo žičano punjenje od 66W.

Uzorak Magic6 Pro modela postavlja još viši standard, sa baterijom kapaciteta 5600mAh, podrškom za żičano brzo punjenje od 80W (uz prateći punjač od 100W) i bežično brzo punjenje od 66W.

Posebno značajno je da se Magic6 RSR Porsche dizajn temelji na konfiguraciji baterije i mogućnostima punjenja Pro verzije. Takođe, dostupan je i promo video koji ističe još jedan bitan element vezan za bateriju ovog modela.

Magic6 serija koristi integrisanu bateriju Qinghai Lake druge generacije, koja je debitovala na prethodnoj Magic5 seriji. Honor naglašava praktičnost svojih uređaja obećavajući korisnicima da će baterija Magic6 serije pružiti izvanredne performanse čak i pri ekstremno niskim temperaturama, što je posebno korisno tokom hladnih zimskih uslova.

Dizajn baterije istovremeno svedoči o predanosti brenda Honor u proizvodnji pametnih telefona koji pružaju ne samo vrhunske performanse, već i otpornost na različite uslove. Svi budući korisnici Magic6 serije moći će da uživaju u dugotrajnom i pouzdanom iskustvu korišćenja svog pametnog telefona, bez obzira na okoline u kojima se nalaze.

FAQ:
1. Koji brend priprema Magic6 seriju?
Brend Honor priprema Magic6 seriju.

2. Kada će biti objavljena Magic6 serija?
Objava Magic6 serije zakazana je za 11. januar.

3. Koje su karakteristike baterija Magic6 serije?
Honor Magic6 donosi bateriju kapaciteta 5450mAh i podršku za žičano brzo punjenje od 66W. Magic6 Pro model ima bateriju kapaciteta 5600mAh, podršku za žičano brzo punjenje od 80W i bežično brzo punjenje od 66W.

4. Da li su baterije Magic6 serije otporne na niske temperature?
Da, baterije Magic6 serije su dizajnirane da pruže pouzdane performanse čak i pri ekstremno niskim temperaturama.

5. Koji je materijal koji se koristi za integrisane baterije Magic6 serije?
Magic6 serija koristi integrisanu bateriju Qinghai Lake druge generacije.