*EN Вештачка интелигенција

Honor Magic V2: Nova era savitljivih telefona dolazi u Evropu

Summary

Nakon dugog očekivanja, Honor Magic V2 će konačno stići na evropsko tržište. Ova inovativna savitljiva naprava bio je predstavljena na IFA sajmu u Berlinu, ali do sada nije bila dostupna kupcima u Evropi. Međutim, sve će se promeniti već prekosutra. […]

Honor Magic V2: Nova era savitljivih telefona dolazi u Evropu

Nakon dugog očekivanja, Honor Magic V2 će konačno stići na evropsko tržište. Ova inovativna savitljiva naprava bio je predstavljena na IFA sajmu u Berlinu, ali do sada nije bila dostupna kupcima u Evropi. Međutim, sve će se promeniti već prekosutra.

Evropsko predstavljanje Honor Magic V2 telefona zakazano je za 26. januar u 14 časova po srednjeevropskom vremenu. Tada će biti otkrivena i cena ovog uređaja, kao i informacija o vremenskoj dostupnosti na evropskom tržištu.

Honor Magic V2 je jedan od najtanjih savitljivih telefona na svetu. Iako postoji Honor telefon sa sličnom tehnologijom savijanja, V Purse model, Magic V2 se ističe svojim oblikom i ograničenom dostupnošću.

Pored impresivnog dizajna, Honor Magic V2 ima i napredne karakteristike. Tako je opremljen sistemom kamera sa trostrukim rasporedom od 50 + 20 + 50 MP, uključujući telefoto kameru sa 2,5x optičkim zumom i OIS.

Ovaj telefon pokreće najmoćniji mobilni čipset na tržištu, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor, koji je uparen sa baterijom kapaciteta 5.000 mAh i podrškom za brzo punjenje od 66 W.

Ekran Magic V2 telefona je LTPO OLED tipa sa brzinom osvežavanja od 120 Hz i impresivnom maksimalnom osvetljenošću od 1600 nita. Dijagonala ekrana iznosi 7,92 inča. U Kini je dostupan u različitim konfiguracijama sa odnosom radne i memorije za skladištenje podataka koji varira od 256/16 GB, 512/16 GB do 1 TB/16 GB.

Svi zainteresovani će imati priliku da ovaj revolucionarni telefon bolje upoznaju na evropskoj prezentaciji koja će se održati u Porsche Experience centru u Lajpcigu, Nemačka. Sa nestrpljenjem očekujemo ovaj događaj i saznanje da li će sve konfiguracije Honor Magic V2 biti dostupne i u Evropi.

Pitanja i odgovori (FAQ) na osnovu glavnih tema i informacija iz članka:

1. Kada će biti dostupan Honor Magic V2 telefon na evropskom tržištu?
Odgovor: Honor Magic V2 će biti dostupan na evropskom tržištu od 26. januara.

2. Kada će biti održano evropsko predstavljanje Honor Magic V2 telefona?
Odgovor: Evropsko predstavljanje Honor Magic V2 telefona je zakazano za 26. januar u 14 časova po srednjeevropskom vremenu.

3. Koje su karakteristike Honor Magic V2 telefona?
Odgovor: Honor Magic V2 je jedan od najtanjih savitljivih telefona na svetu. Ima sistem kamera sa trostrukim rasporedom od 50 + 20 + 50 MP, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor, bateriju kapaciteta 5.000 mAh i podršku za brzo punjenje od 66 W. Takođe ima LTPO OLED ekran sa brzinom osvežavanja od 120 Hz i dijagonalom od 7,92 inča.

4. Gde će biti održana evropska prezentacija Honor Magic V2 telefona?
Odgovor: Evropska prezentacija Honor Magic V2 telefona će se održati u Porsche Experience centru u Lajpcigu, Nemačka.

5. Da li će sve konfiguracije Honor Magic V2 biti dostupne u Evropi?
Odgovor: Još uvek nije poznato da li će sve konfiguracije Honor Magic V2 biti dostupne u Evropi. Više informacija će biti otkriveno na evropskom predstavljanju.

Definicije ključnih termina i žargona:

– Savitljivi telefon: Telefoni sa mogućnošću savijanja, koji imaju fleksibilni ekran.
– LTPO OLED: Low Temperature Polycrystalline Oxide Thin-Film Transistor Organic Light Emitting Diodes (Nisko-temperaturni polikristalni oksid tankoslojnih tranzistora organskih OLED dioda). Tehnologija ekrana koja omogućava veću efikasnost i bolju kontrolu osvetljenja.
– MP: Megapikseli. Merna jedinica za veličinu slike na digitalnom senzoru kamere.
– OIS: Optical Image Stabilization (Optička stabilizacija slike). Tehnologija za smanjenje vibracija fotoaparata radi jasnijih i stabilnijih fotografija.
– Snapdragon: Serija mobilnih procesora proizvođača Qualcomm.

Predloženi srodni linkovi:
HiHonor – zvanična stranica Honor brenda.
Qualcomm – zvanična stranica proizvođača Snapdragon procesora.