*EN Вештачка интелигенција

Pojavila se nova slika Honor Magic 6 Pro, saznajte više o ovom očekivanom flagship telefonu

Summary

Nedavno smo saznali da se kompanija Honor priprema za lansiranje nove flagship serije. Ta serija će biti Honor Magic 6, a juče je jedan korisnik kineske društvene mreže Weibo podelio fotografiju koja navodno prikazuje Honor Magic 6 Pro. Nova slika […]

Pojavila se nova slika Honor Magic 6 Pro, saznajte više o ovom očekivanom flagship telefonu

Nedavno smo saznali da se kompanija Honor priprema za lansiranje nove flagship serije. Ta serija će biti Honor Magic 6, a juče je jedan korisnik kineske društvene mreže Weibo podelio fotografiju koja navodno prikazuje Honor Magic 6 Pro.

Nova slika otkriva da je telefon veoma sličan svom prethodniku, Honoru Magic 5 Pro. Na poleđini telefona nalaze se tri kamere poredane u obliku trougla. Posebno zanimljiv detalj je periskopski senzor na vrhu, koji omogućava „100x zoom“.

Zadnja strana telefona će navodno biti napravljena od elegantnog nano-keramičkog stakla, što će doprineti još lepšem izgledu telefona, dok će IP68 certifikat obezbediti otpornost na vodu i prašinu.

Kada su u pitanju same kamere, nedavno smo saznali da će Honor Magic 6 Pro imati glavni senzor kamere od 50 MP, sa promenljivim otvorom blende. Za sada nemamo detalje o ostalim senzorima.

Na prednjoj strani, Honor Magic 6 Pro će imati OLED ekran. Na vrhu ekrana će se nalaziti izrez u obliku pilule, koji će sadržati dve prednje kamere i 3D senzor za otključavanje lica i praćenje očiju.

Honor je već potvrdio da će ovaj pametni telefon imati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čip, koji je trenutno najjači čip američke kompanije Qualcomm. Telefon će stići sa Androidom 14 i Honor Magic OS-om 8.0. Takođe, navodno će imati drugu generaciju Qinghai Lake baterije, ali još uvek nemamo informacije o tačnoj veličini baterije.

Očekuje se da će Honor Magic 6 Pro biti opremljen velikim brojem AI funkcija, kao i podrškom za satelitsko povezivanje.

Često postavljana pitanja

Kada će biti predstavljen Honor Magic 6 Pro?

Tačan datum predstavljanja Honor Magic 6 Pro još uvek nije poznat, ali se očekuje da će se to desiti uskoro.

Da li će Honor Magic 6 Pro biti otporan na vodu i prašinu?

Da, Honor Magic 6 Pro će imati IP68 certifikat, što znači da će biti otporan na vodu i prašinu.

Koje funkcije će imati Honor Magic 6 Pro?

Očekuje se da će Honor Magic 6 Pro biti opremljen značajnim skupom AI funkcija, kao i podrškom za satelitsko povezivanje.