*EN Вештачка интелигенција

Hisense najavljuje revoluciju u svetu televizora na CES 2024

Summary

Kompanija Hisense predstavila je svoje najnovije inovacije na najvećem sajmu potrošačke elektronike – CES 2024 u Las Vegasu. Fokus je bio na redefinisanju tradicionalne uloge ekrana u domu i izvan njega, i predstavljanju novih mogućnosti kroz integraciju tehnologije i iskustva. […]

Hisense najavljuje revoluciju u svetu televizora na CES 2024

Kompanija Hisense predstavila je svoje najnovije inovacije na najvećem sajmu potrošačke elektronike – CES 2024 u Las Vegasu. Fokus je bio na redefinisanju tradicionalne uloge ekrana u domu i izvan njega, i predstavljanju novih mogućnosti kroz integraciju tehnologije i iskustva. Dejvid Gold, predsednik Hisense Americas, istakao je da kompanija želi da učini svakodnevne trenutke lepšim i boljim koristeći ekrane i pametnu tehnologiju.

Novi proizvodi kompanije Hisense su impresivni. ULED i ULED-X linije televizora donose vrhunski kvalitet slike i performanse, uz podršku za Mini LED tehnologiju i Dolby Atmos FlexConnect tehnologiju za vrhunski zvuk. Poseban značaj je dat modelu 110UX koji je osvojio nagradu za inovacije na sajmu. Takođe, laserski televizori su dobili novu dimenziju sa 8K Sonic Laser TV koji pruža izuzetno kvalitetnu sliku i zvuk.

Hisense je takođe predstavio B2B displeje koji se koriste u profesionalnim i obrazovnim okruženjima. U sportu i zabavi, LED ekrani i video zidovi omogućavaju gledaocima da budu bliže akciji. U medicini, Hisense tehnologija se koristi za precizno snimanje na ultrazvučnim mašinama.

Sa ovim najnovijim proizvodima i rešenjima, Hisense zaista uvodi revoluciju u svet televizora i displeja. Njihova snaga leži u kombinaciji vrhunskog kvaliteta slike i zvuka, inovativnih tehnologija i pametnih funkcija koje obezbeđuju bogato iskustvo gledanja i još više zabavnih trenutaka kod kuće i van nje.

FAQ

Šta je Mini LED tehnologija?

Mini LED tehnologija je tehnologija koja omogućava precizniju kontrolu osvetljenja na televizoru. Uz više LED pozadinskih zona, postiže se bolji kontrast, detalji i tačnost boja na ekranu.

Šta je Dolby Atmos FlexConnect tehnologija?

Dolby Atmos FlexConnect tehnologija je tehnologija koja omogućava bogat i prostorni zvuk. Sa do 3.1.2 multi-channel audio sistemom, korisnici mogu uživati u dubokim basovima i jasnom zvuku iz više izvora zvuka.

Kako laserski televizori funkcionišu sa 8K rezolucijom?

Laserski televizori sa 8K rezolucijom koriste preciznu kontrolu piksela za prikazivanje realistične slike. U kombinaciji sa prilagođenim zvukom, pružaju besprekoran bioskopski doživljaj.

Šta su Hisense B2B displeji?

Hisense B2B displeji su posebno dizajnirani displeji namenjeni profesionalnim i obrazovnim okruženjima. Oni omogućavaju bolju saradnju i komunikaciju, bilo da je u pitanju rad na daljinu ili uživo.