*EN Вештачка интелигенција

Hisense predstavio revolucionarne inovacije na CES 2024

Summary

Kompanija Hisense je nedavno predstavila svoje najnovije tehnološke inovacije na najvećem sajmu potrošačke elektronike, CES 2024, u Las Vegasu. Ovom prilikom su predstavljene nove linije televizora ULED i ULED X, inovativni laserski TV i brojni drugi proizvodi koji redefinišu ulogu […]

Hisense predstavio revolucionarne inovacije na CES 2024

Kompanija Hisense je nedavno predstavila svoje najnovije tehnološke inovacije na najvećem sajmu potrošačke elektronike, CES 2024, u Las Vegasu. Ovom prilikom su predstavljene nove linije televizora ULED i ULED X, inovativni laserski TV i brojni drugi proizvodi koji redefinišu ulogu ekrana u domu i izvan njega.

Hisense je poznat po svom kontinuiranom radu na pomeranju granica tehnologije ekrana, a ovaj put su predstavili inovativne laserske televizore koji pružaju izuzetan kvalitet slike i zvuka. Nova ULED X serija televizora dolazi u dijagonalama do 110 inča i poseduje napredne čipove za senzoriku slike i svetla, što omogućava visok nivo detalja i prilagođavanje osvetljenja u skladu sa ambijentom. Takođe, Hisense je predstavio i prvi laserski televizor sa rezolucijom 8K, koji pruža izuzetno realističan kvalitet slike i integraciju sa zvukom.

Pored televizora, Hisense je predstavio i druge proizvode namenjene različitim sektorima, kao što su B2B displeji za profesionalna i obrazovna okruženja. Ovi displeji omogućavaju precizno prikazivanje slike i imaju široku primenu u današnjem svetu koji se sve više oslanja na daljinsku komunikaciju i saradnju.

Hisense je time još jednom potvrdio svoju reputaciju inovativne kompanije koja redovno donosi nove mogućnosti i nove perspektive na tržište. Njihovi proizvodi su usmereni ka stvaranju lepših i boljih svakodnevnih trenutaka za korisnike. Sve ove inovacije obećavaju da će kućna zabava i iskustva biti revolucionarno promenjeni u budućnosti.

FAQ

  • Koja je nova linija televizora predstavljena na CES 2024?

    Na CES 2024, Hisense je predstavio nove linije televizora ULED i ULED X koji dolaze sa naprednim funkcijama za prikazivanje slike i kvalitet zvuka.

  • Šta je posebno kod laserskih televizora?

    Laserski televizori pružaju izuzetno visok kvalitet slike i zvuka, sa preciznom reprodukcijom boja i velikom oštrinom detalja. Oni donose revolucionarne promene u načinu na koji se uživa u kućnoj zabavi.

  • Šta su B2B displeji?

    B2B displeji su proizvodi namenjeni profesionalnim i obrazovnim okruženjima. Oni omogućavaju precizno prikazivanje slike i imaju široku primenu u današnjem svetu koji se sve više oslanja na daljinsku komunikaciju i saradnju.