*EN Вештачка интелигенција

Marvelove čuvari galaksije trenutno besplatni na Epic Games Store-u

Summary

Marvelove čuvari galaksije, igra objavljena od strane Eidos Montreala i Square Enixa u oktobru 2021, trenutno je besplatna na Epic Games Store-u do 11. januara. Ova ponuda dolazi kao deo završetka prazničnog perioda na Epic Games Store-u, tokom kojeg su […]

Marvelove čuvari galaksije trenutno besplatni na Epic Games Store-u

Marvelove čuvari galaksije, igra objavljena od strane Eidos Montreala i Square Enixa u oktobru 2021, trenutno je besplatna na Epic Games Store-u do 11. januara. Ova ponuda dolazi kao deo završetka prazničnog perioda na Epic Games Store-u, tokom kojeg su igre deljene besplatno.

Iako je Marvel Cinematic Universe postigao ogroman uspeh sa filmovima o Čuvarima galaksije, ova igra nudi jedinstveno i uzbudljivo iskustvo koje se razlikuje od filmskog.

Umesto standardnog traganja za maskom Petera Parkera, igrači će preuzeti kontrolu nad legendarnom grupom superheroja – Peterom Quillom (poznatim i kao Star-Lord), Gamorom, Draxom, Rakunom i Grootom. Igra se temelji na dinamičnoj akciji i taktičkom izboru, stvarajući jedinstvenu avanturu za igrače.

Uz savršenu kombinaciju humorističnih dijaloga, epskih bitaka i emocionalnih trenutaka, Marvelove čuvari galaksije vam pružaju priliku da istražite svet Marvelovog univerzuma na neviđeni način.

Ako ste ljubitelj superheroja i avanture, ovo je prava igra za vas. Iskoristite ovu priliku da besplatno preuzmete Marvelove čuvare galaksije na Epic Games Store-u i pridružite se ovom nezaboravnom timu heroja u njihovoj borbi za spas galaksije. Ali požurite, ponuda traje samo do 11. januara. Ne propustite ovaj jedinstveni i uzbudljivi doživljaj!

FAQ:

1. Kako mogu besplatno preuzeti Marvelove čuvare galaksije?
Da biste besplatno preuzeli igru Marvelove čuvare galaksije na Epic Games Store-u, jednostavno posetite njihovu digitalnu prodavnicu i pratite uputstva na njihovoj stranici za preuzimanje besplatnih igara.

2. Do kada traje ponuda za besplatno preuzimanje?
Ponuda za besplatno preuzimanje Marvelovih čuvara galaksije traje do 11. januara. Nakon tog datuma, igra će biti dostupna po redovnoj ceni.

3. Koje su platforme podržane za ovu igru?
Marvelove čuvare galaksije možete igrati na računarima putem Epic Games Store-a.

[izvor](https://www.example.com)