*EN Вештачка интелигенција

Google predstavlja revolucionarne nove funkcionalnosti pretrage na Android telefonima

Summary

Koristeći snagu generativne veštačke inteligencije i Lens-a, Google je predstavio dve izvanredne nove funkcije pretrage na Android telefonima. Circle to Search je inovativni način pretrage koji korisnicima omogućava da istražuju bilo šta na svom telefonu bez potrebe za prebacivanjem između […]

Google predstavlja revolucionarne nove funkcionalnosti pretrage na Android telefonima

Koristeći snagu generativne veštačke inteligencije i Lens-a, Google je predstavio dve izvanredne nove funkcije pretrage na Android telefonima. Circle to Search je inovativni način pretrage koji korisnicima omogućava da istražuju bilo šta na svom telefonu bez potrebe za prebacivanjem između aplikacija. Zahvaljujući gestovima poput kruženja, isticanja ili dodirivanja, korisnici mogu trenutno pronaći informacije o svakom objektu koji vide na svom ekranu. Na primer, samo jednim pritiskom na dugme za početni ekran ili traku za navigaciju, korisnici mogu kružiti oko slike sunčanih naočara ili torbe kako bi pronašli slične proizvode koji se mogu kupiti po najboljoj ceni od različitih prodavaca na internetu.

Druga revolucionarna funkcija je unapređena verzija Multisearch na Lens-u koja omogućava korisnicima da istovremeno pretražuju tekst i slike. Zahvaljujući generativnoj veštačkoj inteligenciji, ova funkcija korisnicima pruža interaktivnije iskustvo. Kada korisnici usmere kameru prema objektu ili učitaju sliku, postavljanje pitanja putem Google aplikacije donosi AI-powered uvide izvan vizualnih podudaranja. Ovo omogućava korisnicima da postavljaju kompleksnija pitanja i brzo prikupljaju ključne informacije.

Nova funkcija Circle to Search će biti dostupna od 31. januara na premium Android telefonima poput Pixel 8, Pixel 8 Pro i nove serije Samsung Galaxy S24. Ova funkcionalnost će biti dostupna na svim jezicima i lokacijama, obezbeđujući jednostavnu pretragu i uvid za korisnike širom sveta.

Google konstantno radi na inovacijama kako bi korisnicima pružio najbolje moguće iskustvo pretrage. Sa novim funkcijama Circle to Search i unapređenom verzijom Multisearch na Lens-u, korisnici će imati neverovatne mogućnosti istraživanja, sa brzim pristupom relevantnim informacijama i opcijama kupovine po najboljim cenama. Ne propustite da isprobate ove revolucionarne funkcionalnosti na vašem Android telefonu.

FAQ:

Q: Šta je Circle to Search funkcija?
A: Circle to Search je inovativni način pretrage koji omogućava korisnicima da istražuju bilo šta na svom telefonu bez potrebe za prebacivanjem između aplikacija. Korisnici mogu koristiti gestove kruženja, isticanja ili dodirivanja kako bi trenutno pronašli informacije o objektima koje vide na svom ekranu.

Q: Šta omogućava Lens Multisearch funkcija?
A: Lens Multisearch funkcija omogućava korisnicima da istovremeno pretražuju tekst i slike. Ova funkcija korisnicima pruža interaktivnije iskustvo i omogućava postavljanje kompleksnijih pitanja putem Google aplikacije.

Q: Kada će biti dostupna funkcija Circle to Search?
A: Nova funkcija Circle to Search će biti dostupna od 31. januara na premium Android telefonima poput Pixel 8, Pixel 8 Pro i nove serije Samsung Galaxy S24.

Q: Na kojim jezicima i lokacijama će biti dostupna Circle to Search funkcija?
A: Circle to Search funkcija će biti dostupna na svim jezicima i lokacijama, obezbeđujući jednostavnu pretragu i uvid za korisnike širom sveta.

Q: Koje su prednosti korišćenja novih funkcija na Android telefonima?
A: Novim funkcijama Circle to Search i unapređenom verzijom Multisearch na Lens-u korisnici će imati neverovatne mogućnosti istraživanja, brz pristup relevantnim informacijama i opcijama kupovine po najboljim cenama.

Suggested related links:
Google