*EN Вештачка интелигенција

Google Cloud olakšava prelazak korisnika na druge provajdere oblaka

Summary

Kompanija Google je danas objavila da će olakšati proces prelaska korisnika na druge provajdere oblaka tako što ukida naknade za premeštanje podataka. Ova promena važi za sve kupce širom sveta i odmah je stupila na snagu. Ova inicijativa ima za […]

Google Cloud olakšava prelazak korisnika na druge provajdere oblaka

Kompanija Google je danas objavila da će olakšati proces prelaska korisnika na druge provajdere oblaka tako što ukida naknade za premeštanje podataka. Ova promena važi za sve kupce širom sveta i odmah je stupila na snagu.

Ova inicijativa ima za cilj da podrži uspešan ekosistem oblaka koji je otvoren, siguran i interoperabilan. Google Cloud želi da obezbedi dodatnu fleksibilnost preduzećima kako bi se lakše prilagodila promenama i izboru drugih provajdera oblaka.

Premeštanje podataka sa jedne platforme na drugu može biti kompleksan i skup proces za preduzeća. Uklanjanje naknada za premeštanje podataka omogućava korisnicima da slobodno istražuju i prelaze na druge provajdere oblaka, bez finansijskih barijera.

Google Cloud platforma nudi visok nivo sigurnosti i interoperabilnosti. Korisnici mogu biti sigurni da njihovi podaci ostaju zaštićeni i integrisani prilikom prelaska na druge provajdere oblaka.

Ova promena će imati pozitivan uticaj na korisnike širom sveta, jer će im omogućiti da brže i jednostavnije prelaze na druge provajdere oblaka, ukoliko budu želeli to da urade.

FAQ

1. Koja je svrha ukidanja naknada za premeštanje podataka?
Google Cloud želi da podrži otvoren, siguran i interoperabilan ekosistem oblaka i da pruži korisnicima veću fleksibilnost pri prelasku na druge provajdere oblaka.

2. Da li će ova promena uticati na sigurnost podataka?
Ne, Google Cloud platforma garantuje visok nivo sigurnosti i integriteta podataka prilikom prelaska na druge provajdere oblaka.

3. Da li će korisnici moći da iskoriste ovu promenu odmah?
Da, promena je već stupila na snagu i dostupna je svim korisnicima Google Cloud platforme.