*EN Вештачка интелигенција

God of War: Valhala Proširenje Otkriva Duboku Priču o Budućnosti

Summary

Sony je tokom dodele nagrada The Game Awards otkrio novo proširenje za igru God of War Ragnarok. Igra će dobiti dodatak koji se fokusira na Valhalu, nordijsko božanstvo, i pružiće igračima jedinstveno iskustvo u svetu nordijske mitologije. U proširenju, Kratos […]

God of War: Valhala Proširenje Otkriva Duboku Priču o Budućnosti

Sony je tokom dodele nagrada The Game Awards otkrio novo proširenje za igru God of War Ragnarok. Igra će dobiti dodatak koji se fokusira na Valhalu, nordijsko božanstvo, i pružiće igračima jedinstveno iskustvo u svetu nordijske mitologije.

U proširenju, Kratos će se suočiti sa novim izazovima dok istražuje Valhalu i suočava se sa brojnim neprijateljima. Sa roguelite formatom, svaki pokušaj će biti drugačiji, sa svežim kombinacijama neprijatelja i iznenađenjima. Igrači će moći da koriste trajne nadogradnje sakupljajući resurse uništavajući neprijatelje. Svi će imati pristup Kratosovim veštinama, ali će morati da se drže jednog štita i jedne staze Spartanskog besa.

Ne brinite ako vam sve ovo zvuči izazovno – postoji pet nivoa težine i širok izbor opcija pristupačnosti. Tako će svako moći da uživa u igri bez obzira na iskustvo.

Proširenje će takođe otkriti novu priču Kratosa u nordijskom svetu. Iako će biti moguće igrati proširenje u bilo kom trenutku, preporučuje se da prvo završite glavnu priču osnovne igre, jer proširenje funkcioniše kao epilog.

Ovo proširenje dolazi kao besplatni dodatak za sve igrače God of War Ragnarok, što je izuzetna poslastica za fanove ove popularne igre. Očekuje se da će ovo proširenje doprineti daljem razvoju serijala i sigurno će biti oduševljenje za sve ljubitelje nordijske mitologije.

FAQ:
Q: Da li će ovo proširenje biti dostupno i za PS4?
A: Da, proširenje će biti dostupno takođe i za PS4 konzolu.
Q: Koliko košta ovo proširenje?
A: Proširenje je besplatno za sve vlasnike igre God of War Ragnarok.
Q: Da li je moguće igrati proširenje pre završetka glavne priče?
A: Iako je moguće, preporučuje se da prvo završite glavnu priču osnovne igre pre igranja proširenja.