*EN Вештачка интелигенција

Tehnološke inovacije koje će promeniti način na koji koristimo mobilne telefone

Summary

Svet mobilnih telefona je pred novo, revolucionarno doba inovacija. Najnovije Samsung Galaxy inovacije su osmišljene da promene način na koji živimo, povezujemo se i stvaramo. Galaxy Unpacked 2024. događaj će doneti novu eru punu neverovatnih mogućnosti. Nova Galaxy S serija […]

Tehnološke inovacije koje će promeniti način na koji koristimo mobilne telefone

Svet mobilnih telefona je pred novo, revolucionarno doba inovacija. Najnovije Samsung Galaxy inovacije su osmišljene da promene način na koji živimo, povezujemo se i stvaramo. Galaxy Unpacked 2024. događaj će doneti novu eru punu neverovatnih mogućnosti.

Nova Galaxy S serija telefona postaviće standard za najinteligentnije mobilno iskustvo ikada. Opremljeni najnovijom veštačkom inteligencijom, ovi telefoni će pružiti korisnicima potpuno novo iskustvo koje do sada nismo videli. Saznajte sve o novitetima koje će nova Galaxy S serija telefona doneti.

Samsung Electronics će biti domaćin Unpacked događaja u San Hozeu 17. januara. Ovaj događaj će biti emitovan uživo na Samsung.com i Samsung YouTube kanalu, što znači da će svi ljubitelji tehnologije moći da prisustvuju i budu deo ove velike inovativne premijere.

Koje su specifičnosti novih Galaxy inovacija?

Nova Galaxy S serija telefona će biti opremljena najnovijim tehnološkim dostignućima, uključujući veštačku inteligenciju, napredne kamere i poboljšanu bateriju. Upoznajte se s novim funkcijama i mogućnostima koje će ovi telefoni pružiti.

Kada će biti dostupni novi Galaxy telefoni?

Datum lansiranja novih Galaxy telefona još uvek nije objavljen. Međutim, možemo očekivati da će ovi revolucionarni telefoni biti dostupni vrlo brzo nakon Unpacked događaja.

Gde mogu pratiti Unpacked događaj?

Unpacked događaj će biti emitovan uživo na Samsung.com i Samsung YouTube kanalu. Dodatne informacije o događaju i novim inovacijama možete pronaći na zvaničnoj Samsung internet stranici.

Budite spremni za novu eru mobilnih inovacija koje će promeniti način na koji koristimo telefone. Pridružite nam se na Galaxy Unpacked 2024. događaju i budite deo ove revolucije u tehnologiji.