*EN Вештачка интелигенција

Revolutivno mobilno iskustvo stiže sa novom Galaxy S serijom

Summary

Nova era mobilne tehnologije je pred nama, a Samsung Electronics je spreman da promeni način na koji živimo, povezujemo se i stvaramo. Uz najnovije inovacije iz Galaxy S serije, očekuje nas vrhunsko mobilno iskustvo koje će postaviti još viši standard […]

Revolutivno mobilno iskustvo stiže sa novom Galaxy S serijom

Nova era mobilne tehnologije je pred nama, a Samsung Electronics je spreman da promeni način na koji živimo, povezujemo se i stvaramo. Uz najnovije inovacije iz Galaxy S serije, očekuje nas vrhunsko mobilno iskustvo koje će postaviti još viši standard za inteligentne telefone.

Predstavljamo vam nove mogućnosti koje do sada niste videli. Osmišljene i razvijene uz pomoć veštačke inteligencije, ove Galaxy inovacije će transformisati način na koji koristimo mobilne uređaje. Pomoću AI tehnologije, telefoni ove serije pružaju ne samo intuitivno korisničko iskustvo, već i napredne funkcionalnosti koje će olakšati naš svakodnevni život.

Samsung Electronics će 17. januara biti domaćin Unpacked događaja u San Hozeu, gde će biti predstavljene najnovije vrhunske Galaxy inovacije. Zahvaljujući internetu, svi zainteresovani će moći da prisustvuju ovom događaju uživo, putem Samsung.com i Samsung Youtube kanala. Ovaj događaj je prilika da se upoznate sa spektakularnim funkcijama novih telefona iz Galaxy S serije i saznate sve o novom mobilnom iskustvu koje nam donose.

Sa novom Galaxy S serijom, Samsung postavlja nove standarde u mobilnoj tehnologiji. Budite spremni za revolucionarno iskustvo koje će promeniti vaš svakodnevni život. Pridružite nam se na Unpacked događaju i otkrijte sve što nova Galaxy S serija donosi.