*EN Вештачка интелигенција

Galaxy S24 serija – Nova era pametnih telefona

Summary

Foto: Promo/ Samsung Upravo zimski period je idealno vreme da se predstave noviteti u svetu pametnih telefona. 17. januara ove godine u San Hoseu predstavljena je nova Galaxy S24 serija, koja je već osvojila srca korisnika širom sveta. S24, S24+ […]

Galaxy S24 serija – Nova era pametnih telefona

Foto: Promo/ Samsung

Upravo zimski period je idealno vreme da se predstave noviteti u svetu pametnih telefona. 17. januara ove godine u San Hoseu predstavljena je nova Galaxy S24 serija, koja je već osvojila srca korisnika širom sveta. S24, S24+ i S24 Ultra dolaze sa brojnim poboljšanjima u dizajnu i performansama, ali ono što zaista izdvaja ove telefone je nadogradnja u obliku Galaxy AI.

Samsung je usavršio veštačku inteligenciju kako bi korisnicima pružio personalizovan i inteligentan doživljaj korišćenja svog telefona. Galaxy AI se integriše u svaki deo uređaja, od kamere do baterije, kako bi olakšao svakodnevne zadatke i omogućio maksimalno iskorišćenje telefona. Više nema potrebe za gubljenjem vremena na smišljanje najadekvatnijeg načina komunikacije, jer Live Translate funkcija omogućava instant prevod telefonskih poziva u realnom vremenu. Pored toga, tu je i Chat Assist opcija koja omogućava da naša prepiska ima ton koji želimo, bez potrebe za samostalnim smišljanjem.

Kada je u pitanju pretraga na mreži, Galaxy S24 serija uvodi novi standard zahvaljujući saradnji sa Google-om. Circle to Search mogućnost omogućava korisnicima da saznaju više o slici koju vide na društvenim mrežama ili u YouTube Shorts bez napuštanja aplikacije. Uz jednostavan pokret, korisnici mogu dobiti detaljne rezultate pretrage zahvaljujući veštačkoj inteligenciji.

Kada je reč o fotografiji, Galaxy S24 uređaji donose maksimalnu kreativnu slobodu zahvaljujući alatu ProVisual Engine. Nova tehnologija omogućava snimanje kristalno jasnih slika i omogućava jednostavno uređivanje fotografija koristeći Galaxy AI alate. Korisnici mogu precizno podešavati kompoziciju, brisati nepoželjne elemente i dodavati generativnu veštačku inteligenciju kako bi dobili savršen rezultat.

Galaxy S24 serija dolazi u različitim bojama, mereći se sa najnovijim trendovima. Takođe, za vreme perioda prednarudžbine, kupci mogu dobiti model sa duplo većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante. Ovo je prilika koju ne treba propustiti. Nova era pametnih telefona je upravo počela, a Galaxy S24 serija je na čelu ovog revolucionarnog trenda.

(Telegraf.rs/PR)

Foto: Promo/ Samsung

FAQ – Nova Galaxy S24 serija

1. Šta je nova Galaxy S24 serija?

Nova Galaxy S24 serija je najnovija linija pametnih telefona koju je Samsung predstavio. Serija uključuje modele S24, S24+ i S24 Ultra.

2. Kakva su poboljšanja u novoj seriji telefona?

Nova Galaxy S24 serija dolazi sa brojnim poboljšanjima u dizajnu i performansama. Takođe, ističe se nadogradnjom u obliku Galaxy AI, veštačke inteligencije koja je integrisana u svaki deo uređaja.

3. Kako Galaxy AI olakšava svakodnevne zadatke korisnicima?

Galaxy AI omogućava olakšavanje svakodnevnih zadataka korisnika, kao što je instant prevod telefonskih poziva u realnom vremenu putem Live Translate funkcije. Takođe, Chat Assist opcija omogućava personalizovan ton prepiske bez potrebe za samostalnim smišljanjem.

4. Šta je Circle to Search mogućnost?

Circle to Search je nova mogućnost pretrage na mreži koju omogućava saradnja sa Google-om. Korisnici mogu saznati više o slici koju vide na društvenim mrežama ili u YouTube Shorts bez napuštanja aplikacije.

5. Kako nova tehnologija ProVisual Engine doprinosi fotografiji?

Nova tehnologija ProVisual Engine omogućava korisnicima maksimalnu kreativnu slobodu prilikom fotografisanja. Omogućava snimanje kristalno jasnih slika i jednostavno uređivanje fotografija korišćenjem Galaxy AI alata.

6. Koji su dostupni modeli u Galaxy S24 seriji i koje su boje?

U Galaxy S24 seriji dostupni su modeli S24, S24+ i S24 Ultra. Serija dolazi u različitim bojama koje prate najnovije trendove.

Za više informacija posetite Samsung.