*EN Вештачка интелигенција

Južnokorejski tehnološki gigant Samsung otkriva budućnost sa Galaxy AI

Summary

Samsung, jedan od najvećih tehnoloških brendova na svetu, nedavno je najavio svoj nadolazeći događaj Unpacked koji će se održati 17. januara. Osim predstavljanja novih premijum telefona, Samsung će nam takođe otkriti i Galaxy AI – tehnologiju veštačke inteligencije koja će […]

Južnokorejski tehnološki gigant Samsung otkriva budućnost sa Galaxy AI

Samsung, jedan od najvećih tehnoloških brendova na svetu, nedavno je najavio svoj nadolazeći događaj Unpacked koji će se održati 17. januara. Osim predstavljanja novih premijum telefona, Samsung će nam takođe otkriti i Galaxy AI – tehnologiju veštačke inteligencije koja će biti ključna tema promocije, kako se da zaključiti iz dosadašnjih najava.

Samsung Galaxy S24 serija pametnih telefona će biti neizostavan deo ovog događaja, ali ono što je zanimljivo jeste da će veštačka inteligencija biti postavljena u samom središtu ove promocije. Telefoni će biti predstavljeni kao vozila koja prenose korisnike u svet Galaxy AI.

Kako bismo dobili predstavu o tome šta nas očekuje, Samsung je širom sveta prikazao promo video u raznim velikim gradovima kao što su Bangkok, London, Milano, Madrid, New York, Seoul, Stockholm, Varšava i drugi. Ovaj video prikazuje metalnu kocku koja se polako transformiše u animirane zvezdice, simbolizujući Galaxy AI i njegova transformišuća iskustva koja će doneti.

Veštačka inteligencija je bila jedna od najpopularnijih tehnoloških tema prošle godine, sa mnogim korisnim AI alatima na raspolaganju. Samsung ima visoka očekivanja da će oduševiti svoju publiku i nastaviti da ostane među najboljim tehnološkim kompanijama na svetu. Sve oči su uprte u ovaj događaj kako bismo videli da li će Samsung uspeti u svojoj nameri.

FAQ:

Q: Šta je Galaxy AI?
A: Galaxy AI je tehnologija veštačke inteligencije koja će biti prisutna na Samsung telefonima i koja će doneti različita iskustva korisnicima.

Q: Kada će se održati Unpacked događaj?
A: Unpacked događaj će se održati 17. januara.

Q: Gde će biti prikazan Samsungov promo video?
A: Samsungov promo video će biti prikazan u raznim velikim gradovima širom sveta, kao što su Bangkok, London, Milano, Madrid, New York, Seoul, Stockholm, Varšava i drugi.

Q: Šta možemo očekivati od Samsunga na ovom događaju?
A: Možemo očekivati da će Samsung predstaviti novu seriju pametnih telefona i istaknuti ulogu veštačke inteligencije u njihovim proizvodima.