*EN Вештачка интелигенција

Unutrašnjost Ajfona 16: Epl eksperimentiše sa dizajnom i rasporedom tastera

Summary

Epl je najavio značajne promene u dizajnu i rasporedu tastera na svom novom osnovnom modelu ajfona, poznatom internom kao Project DeLorean. Tri rendera su procurila u javnost, prikazujući mogući izgled ovog telefona u predproizvodnji, što je izazvalo veliko interesovanje. Prvi […]

Unutrašnjost Ajfona 16: Epl eksperimentiše sa dizajnom i rasporedom tastera

Epl je najavio značajne promene u dizajnu i rasporedu tastera na svom novom osnovnom modelu ajfona, poznatom internom kao Project DeLorean. Tri rendera su procurila u javnost, prikazujući mogući izgled ovog telefona u predproizvodnji, što je izazvalo veliko interesovanje.

Prvi render sugeriše da će Ajfon 16 naslediti vertikalni dizajn kamera inspirisan ajfonom Iks. Modul kamere će sadržati dva objektiva, pružajući bolju funkcionalnost i kvalitet fotografija. Ova promena je dočekana s oduševljenjem od strane korisnika koji su zadovoljni performansama kamere na ajfonu Iks.

Drugi render otkriva novi raspored tastera za kontrolu zvuka. Umesto odvojenih tastera koji su karakteristični za ajfone od 2010. godine, Ajfon 16 će imati objedinjeni taster za kontrolu zvuka. Ovo će omogućiti korisnicima jednostavnije upravljanje zvukom na svom telefonu.

Treći render se ističe po svom specifičnom dizajnu. Ajfon 16 u crnoj boji će imati kapacitivni Capture Button ispod tastera za paljenje. Ovaj taster će omogućiti brzo snimanje fotografija, a zasnovan je na konceptu force touch odziva. Ova promena će olakšati korisnicima fotografisanje i pružiti im veću kontrolu nad svojim iskustvom sa kamerom.

Ajfon 16 serija će obuhvatiti sve ove promene u dizajnu i rasporedu tastera, postavljajući novi standard za funkcionalnost i estetiku. Korisnici će biti u mogućnosti da uživaju u boljim performansama kamere, lakšem upravljanju zvukom i intuitivnijem snimanju fotografija.

FAQ:

Q: Šta je Project DeLorean?
A: Project DeLorean je interni naziv za predstojeći osnovni model Ajfona 16 koji donosi značajne promene u dizajnu i rasporedu tastera.

Q: Kakve su promene u dizajnu kamere?
A: Ajfon 16 će naslediti vertikalni dizajn kamera inspirisan ajfonom Iks, sa dva objektiva u modulu kamere.

Q: Šta je Capture Button?
A: Capture Button je kapacitivni taster za snimanje fotografija koji će biti smešten ispod tastera za paljenje na Ajfonu 16 crne boje. Pruža brzo i intuitivno snimanje uz koncept force touch odziva.

Q: Da li će se novi raspored tastera za kontrolu zvuka odnositi na celu Ajfon 16 seriju?
A: Da, novi raspored tastera za kontrolu zvuka će biti deo kompletne ajfon 16 serije i omogućiti korisnicima jednostavnije upravljanje zvukom na telefonu.