*EN Вештачка интелигенција

Federalni sud odbija zahtev Epla za privremenom pauzom zabrane uvoza „Apple Watch“ modela

Summary

Federalni sud je odbio zahtev kompanije „Apple“ da privremeno suspenduje zabranu uvoza naprednih modela „Apple Watch“, prema sudskom podnesku objavljenom danas. Ova zabrana će ponovo biti aktivirana danas, a „Apple“ je podneo žalbu na odluku američke Komisije za međunarodnu trgovinu […]

Federalni sud odbija zahtev Epla za privremenom pauzom zabrane uvoza „Apple Watch“ modela

Federalni sud je odbio zahtev kompanije „Apple“ da privremeno suspenduje zabranu uvoza naprednih modela „Apple Watch“, prema sudskom podnesku objavljenom danas. Ova zabrana će ponovo biti aktivirana danas, a „Apple“ je podneo žalbu na odluku američke Komisije za međunarodnu trgovinu iz prošlog meseca koja je stupila na snagu.

Umesto citiranja kompanije „Apple“ u vezi sa zahtevom za odlaganje zabrane, u ovom članku ćemo izneti činjenice na jedan opisni način. Federalni sud je odlučio da ne odobri zahtev kompanije „Apple“ i da uvoz naprednih modela „Apple Watch“ ostaje zabranjen. Ova odluka stupa na snagu danas, a kompanija „Apple“ ima mogućnost žalbe na odluku.

Zabrana uvoza „Apple Watch“ modela je rezultat odluke američke Komisije za međunarodnu trgovinu, koja je objavljena prošlog meseca. „Apple“ se žalio na ovu odluku i zatražio privremeno pauziranje zabrane dok se žalba ne razmotri. Međutim, federalni sud nije odobrio njihov zahtev i zabrana ostaje na snazi.

Ova vest je od velikog interesa za korisnike „Apple Watch“ uređaja, kao i za kompaniju „Apple“ koja je veoma angažovana na tržištu pametnih satova. Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati situacija i da li će „Apple“ uspeti da prevaziđe ovu zabranu u budućnosti.

Najčešća pitanja o zabrani uvoza naprednih modela „Apple Watch“

1. Ko je odlučio da zabrani uvoz naprednih modela „Apple Watch“?
– Odluku o zabrani uvoza naprednih modela „Apple Watch“ doneo je federalni sud na osnovu odluke američke Komisije za međunarodnu trgovinu.

2. Zašto je zabranjen uvoz naprednih modela „Apple Watch“?
– Uvoz naprednih modela „Apple Watch“ je zabranjen na osnovu odluke američke Komisije za međunarodnu trgovinu, koja je objavljena prošlog meseca.

3. Ko je podneo žalbu na odluku o zabrani uvoza?
– Kompanija „Apple“ je podnela žalbu na odluku američke Komisije za međunarodnu trgovinu i zatražila privremeno pauziranje zabrane.

4. Da li je kompaniji „Apple“ odobreno privremeno pauziranje zabrane uvoza?
– Ne, federalni sud nije odobrio zahtev kompanije „Apple“ za privremeno pauziranje zabrane uvoza naprednih modela „Apple Watch“.

5. Šta to znači za korisnike „Apple Watch“ uređaja?
– Znači da će zabrana uvoza naprednih modela „Apple Watch“ ostati na snazi, što može uticati na dostupnost i cenu ovih uređaja za korisnike.

6. Da li kompanija „Apple“ može uložiti žalbu na odluku federalnog suda?
– Da, kompanija „Apple“ ima mogućnost ulaganja žalbe na odluku federalnog suda.

Srodni linkovi:
Apple Watch
Američka Komisija za međunarodnu trgovinu