*EN Вештачка интелигенција

Epic Games Store poklanja novu izazovnu igru Snakebird Complete

Summary

Izvor: Epic Games Store Nastavlja se praznično darivanje, a nastavlja se i niz „indie“ naslova. Srećom, sve dosadašnje igre su bile prilično dobro ocenjene, pa gejmeri sigurno neće biti razočarani ako ih ikada budu probali, a takav je slučaj i […]

Epic Games Store poklanja novu izazovnu igru Snakebird Complete

Izvor: Epic Games Store

Nastavlja se praznično darivanje, a nastavlja se i niz „indie“ naslova. Srećom, sve dosadašnje igre su bile prilično dobro ocenjene, pa gejmeri sigurno neće biti razočarani ako ih ikada budu probali, a takav je slučaj i sa današnjim poklonom. Epic Games nam je za 29. decembar spremio uvrnutu igru zagonetki, Snakebird Complete.

Izvor: Steam

Međutim, ovaj naslov nije potpuno nov, već je kompilacija prethodna dva dela Snakebird i Snakebird Primer. Ipak, ovo je sjajna prilika za one koji do sada nisu imali priliku da uđu u svet ovih igara i dožive duplo više zabave i mozganja.

Snakebird Complete dolazi sa 120 nivoa u kojima morate upravljati šašavim pticama nalik zmijama kako biste dosegli izlaz. Iako se može činiti jednostavno po svom dizajnu i mehanici, ova igra je veoma izazovna i pokazaće vam da će vam trebati dobra strategija i puno strpljenja da je završite.

Kako Snakebird Complete nije dugo na tržištu, oslanjamo se na ocene prethodna dva dela koje su već osvojile srca igrača. Na Steam platformi, Snakebird je ocenjen sa 94% pozitivnih ocena, dok je Snakebird Primer osvojio 91% pozitivnih ocena.

Ne propustite priliku da besplatno preuzmete Snakebird Complete na Epic Games Store-u do 30. decembra do 17 časova. Nakon toga, nova igra će biti otključana za vas.

FAQ:

Q: Šta je Snakebird Complete?
A: Snakebird Complete je uvrnuta igra zagonetki inspirisana popularnom „zmijicom“, koja je kompilacija prethodne dve igre – Snakebird i Snakebird Primer.

Q: Kakva je mehanika igre?
A: U ovoj igri morate upravljati šašavim pticama nalik zmijama kako biste prešli preko prepreka i stigli do izlaza.

Q: Koliko nivoa ima Snakebird Complete?
A: Snakebird Complete dolazi sa 120 nivoa koji će vam pružiti mnogo izazova i zabave.

Q: Gde mogu preuzeti Snakebird Complete?
A: Igru možete besplatno preuzeti na Epic Games Store-u do 30. decembra do 17 časova.

Q: Koje su ocene prethodne dve igre, Snakebird i Snakebird Primer?
A: Snakebird je ocenjen sa 94% pozitivnih ocena, dok je Snakebird Primer osvojio 91% pozitivnih ocena.