*EN Вештачка интелигенција

Melvor Idle: Unikatni RPG naslov koji osvaja igrače

Summary

Epic Games nastavlja sa svojim prazničnim darivanjima, a najnoviji naslov u nizu je Melvor Idle. Ova igra, koja se može opisati kao neaktivni RPG, izaziva pažnju igrača svojom originalnošću i zanimljivim konceptom. Inspirisan kultnom RuneScape igrom, Melvor Idle donosi nov […]

Melvor Idle: Unikatni RPG naslov koji osvaja igrače

Epic Games nastavlja sa svojim prazničnim darivanjima, a najnoviji naslov u nizu je Melvor Idle. Ova igra, koja se može opisati kao neaktivni RPG, izaziva pažnju igrača svojom originalnošću i zanimljivim konceptom. Inspirisan kultnom RuneScape igrom, Melvor Idle donosi nov pristup avanturističkim RPG naslovima.

Ono što razlikuje Melvor Idle od drugih igara jeste njegov koncept neaktivnosti. Umesto klasičnog istraživanja otvorenog sveta i borbe sa čudovištima, igrači su pozvani da uživaju u zaraznim elementima avanturističkog RPG-a uz jednostavan klik mišem. Ova jedinstvena igra donosi akciju na dohvat ruke, bez suvišnih elemenata.

Melvor Idle je već osvojio srca velikog broja igrača. Na Steam platformi je ocenjen pozitivno od strane čak 90% igrača, a njihov broj dostiže 10.000. Igra takođe ima svoju Wiki stranicu sa korisnim informacijama, kao i veliku zajednicu od 38 hiljada gejmera na Reddit-u i 55 hiljada na Discord-u.

Iako je Melvor Idle u redovnoj prodaji dostupan za 9.99 evra, igra je trenutno dostupna besplatno na Epic Games Store-u do 22. decembra u 17 časova. Iskoristite ovu priliku da uplovite u neobični svet ovog unikatnog RPG naslova i osvojite svoje mesto u Melvor Idle zajednici.

FAQ:
1. Šta je Melvor Idle?
Melvor Idle je neaktivni RPG naslov koji inspiraciju crpi iz kultne RuneScape igre. Umesto klasičnog istraživanja i borbe, igrači se zabavljaju klikom mišem.

2. Gde mogu pronaći više informacija o igri?
Igra ima svoju Wiki stranicu sa korisnim informacijama, a takođe postoji velika zajednica igrača na Reddit-u (38 hiljada) i Discord-u (55 hiljada).

3. Koliko košta Melvor Idle?
Melvor Idle se može kupiti po ceni od 9.99 evra, ali trenutno je besplatno dostupan na Epic Games Store-u do 22. decembra u 17 časova.