*EN Вештачка интелигенција

Otkrijte Akcionu Igru Ghostrunner – Besplatno na Epic Games Store-u!

Summary

Izvor: Epic Games Store Epic Games Store završava svoje praznično darivanje i 17. jeziva igra koju je održala ove sezone, Ghostrunner, definitivno ne smete propustiti. Sa svojim jedinstvenim konceptom, ova igra je savršen poklon za proslavu Nove godine. Ghostrunner je […]

Otkrijte Akcionu Igru Ghostrunner – Besplatno na Epic Games Store-u!

Izvor: Epic Games Store

Epic Games Store završava svoje praznično darivanje i 17. jeziva igra koju je održala ove sezone, Ghostrunner, definitivno ne smete propustiti. Sa svojim jedinstvenim konceptom, ova igra je savršen poklon za proslavu Nove godine.

Ghostrunner je akciona platformska igra iz prvog lica koja se odvija u futurističkom vertikalnom gradu, napravljenom nakon globalne ekološke katastrofe. Preuzmete ulogu kibernetičkog nindža ratnika sa misijom da se popnete na vrh Darma tornja i porazite Maru, glavnu antagonistkinju.

Igra je poznata po brzinama koje su neverovatne – trčanje, napadi, pa čak i smrt. Samo jedan zamah mačem je dovoljan da sruši neprijatelje, ali isto tako i junak ove priče može se lako srušiti.

Ghostrunner – Hvaljen sa uspehom

Ghostrunner je dobio visoke ocene od strane kritičara. Na sajtu Metacritic, igra je ocenjena solidnih 81/100, a čak 92% igrača na Steam platformi je dalo pozitivne ocene.

Ne gubite vreme i odmah preuzmite Ghostrunner na Epic Games Store-u, jer će biti besplatna samo do 1. januara do 17 časova.

FAQ

Q: Da li je Ghostrunner dostupan na drugim platformama?
A: Da, Ghostrunner je dostupan na PC platformi putem Epic Games Store-a, ali takođe je dostupan i na Steam-u.

Q: Da li je Ghostrunner multiplayer igra?
A: Ne, Ghostrunner je isključivo singleplayer igra.

Q: Koliko vremena imam da preuzmem Ghostrunner besplatno?
A: Ghostrunner je besplatan na Epic Games Store-u do 1. januara do 17 časova.

Q: Koji je minimalni sistemski zahtev za Ghostrunner?
A: Minimalni sistemski zahtevi za Ghostrunner su: Windows 7, Intel Core i5-2500K procesor, 8 GB RAM-a, NVIDIA GeForce GTX 660 grafička kartica i 22 GB slobodnog prostora na hard disku.

Q: Kako mogu preuzeti igru?
A: Da biste preuzeli Ghostrunner, posetite Epic Games Store i pratite jednostavne korake za preuzimanje i instaliranje igre.