*EN Вештачка интелигенција

Dubinski hladnjak AK620 ZERO DARK ZORIA: Spajanje inovacije i gejminga

Summary

DeepCool, brend koji pravi visokoperformantne komponente za računare širom sveta, zajedno sa gejming izdavačkom kompanijom Anshar, najavljuje izlazak inovativnog proizvoda – dubinskog hladnjaka AK620 ZERO DARK ZORIA. Ovaj proizvod je rezultat saradnje dve kompanije, i ima za cilj da pruži […]

Dubinski hladnjak AK620 ZERO DARK ZORIA: Spajanje inovacije i gejminga

DeepCool, brend koji pravi visokoperformantne komponente za računare širom sveta, zajedno sa gejming izdavačkom kompanijom Anshar, najavljuje izlazak inovativnog proizvoda – dubinskog hladnjaka AK620 ZERO DARK ZORIA. Ovaj proizvod je rezultat saradnje dve kompanije, i ima za cilj da pruži nezabeleženo hlađenje za gejmere i korisnike računara.

Tokom razvojnog procesa, AK620 ZERO DARK ZORIA je prolazio kroz brojne izazove. Dizajnerima je bilo potrebno spojiti izuzetne performanse hlađenja sa estetikom igre Zoria. Nakon meseci rada i testiranja, tim je uspeo da stvori proizvod koji zadovoljava visoke zahteve za hlađenje, i istovremeno odiše stilom igre Zoria.

Ovaj proizvod predstavlja samo početak DeepCool-ove avanture u razvoju ko-brendiranih proizvoda. Kompanija planira da lansira još izuzetnih proizvoda koji će pomaknuti granice inovacije i dizajna u oblasti hlađenja računara. AK620 ZERO DARK ZORIA je dostupan od 16. januara 2024. i dolazi sa trogodišnjom garancijom.

FAQ

1. Kako se razlikuje AK620 ZERO DARK ZORIA od drugih hladnjaka?

AK620 ZERO DARK ZORIA je prvi gejming ko-brendirani vazdušni hladnjak, koji kombinuje izuzetne performanse hlađenja sa karakterističnim dizajnom inspirisanim igrom Zoria.

2. Ko je učestvovao u razvoju ovog proizvoda?

Proizvod je razvijen u saradnji između DeepCool-a i Anshar Studios, gejming izdavačke kompanije.

3. Koliko košta AK620 ZERO DARK ZORIA?

Preporučena maloprodajna cena za ovaj proizvod je 79.99€.

4. Koliko traje garancija za AK620 ZERO DARK ZORIA?

AK620 ZERO DARK ZORIA dolazi sa trogodišnjom garancijom.

5. Gde mogu kupiti AK620 ZERO DARK ZORIA?

Ovaj proizvod je dostupan od 16. januara 2024. i može se kupiti u prodavnicama koje prodaju DeepCool proizvode.