*EN Вештачка интелигенција

Put ka zdravom životu uz Huawei Watch GT 4

Summary

Kako se bliži kraj godine, mnogi od nas razmišljaju o promenama u životu koje bi mogli da naprave kako bi postigli svoje zdravstvene ciljeve. Prema nedavnom istraživanju „Huawei smartwatches Health Survey 2023“, čak 92% ispitanika želi da unapredi svoje zdravlje […]

Put ka zdravom životu uz Huawei Watch GT 4

Kako se bliži kraj godine, mnogi od nas razmišljaju o promenama u životu koje bi mogli da naprave kako bi postigli svoje zdravstvene ciljeve. Prema nedavnom istraživanju „Huawei smartwatches Health Survey 2023“, čak 92% ispitanika želi da unapredi svoje zdravlje na neki način. Ipak, mnogi se suočavaju sa nedostatkom motivacije.

Upravo tu dolazi Huawei Watch GT 4 kao lični trener, savetnik i motivator. Ovaj pametni sat je postao verni pratilac mnogim korisnicima, a čak 87% njih je usvojilo barem jednu novu zdravu naviku zahvaljujući njemu. Sa svojom naprednom tehnologijom i elegancijom, Huawei Watch GT 4 je pravi spoj lepote i funkcionalnosti.

Sat je izrađen od nerđajućeg čelika i inspirisan je farovima sportskih automobila, što mu daje vanvremenski dizajn koji odgovara svim prilikama. Takođe je vodootporan do 5 ATM, što znači da nećete morati da ga skidate ni tokom plivanja.

U unutrašnjosti, Huawei Watch GT 4 ima najnaprednije senzore do sada, koji prate otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, temperaturu kože i svaki pokret sa neverovatnom preciznošću. Pruža praćenje preko 100 sportskih aktivnosti, sa jasnim ciljevima za svaki dan. Takođe ima funkcionalnosti za merenje kalorija i praćenje dnevnog progresa, kako bi motivisao korisnike da postignu svoje ciljeve.

Huawei Watch GT 4 takođe pomaže u upravljanju stresom i poboljšanju mentalnog zdravlja. Pruža detaljne informacije o kvalitetu sna i daje personalizovane savete za poboljšanje.

Kao dodatak, kupci Huawei Watch GT 4 pametnog sata do 31. decembra će dobiti besplatne Huawei FreeBuds SE 2 bežične slušalice, koje se mogu direktno povezati sa satom.

Uz Huawei Watch GT 4, možete započeti svoj put ka zdravom životu uz podršku, motivaciju i praćenje najnaprednije tehnologije.