*EN Вештачка интелигенција

Novi dizajn Cooler Master-a X Silent Edge Platinum serije PSU-ova

Summary

Cooler Master, jedan od vodećih proizvođača računarskih komponenti, predstavlja najnoviju liniju napajanja – X Silent Edge Platinum seriju, koja će sigurno privući pažnju mnogih obožavalaca. Izlaskom ovih PSU-ova na tržište očekuje se da će Cooler Master ostvariti svoju viziju vrhunskog […]

Novi dizajn Cooler Master-a X Silent Edge Platinum serije PSU-ova

Cooler Master, jedan od vodećih proizvođača računarskih komponenti, predstavlja najnoviju liniju napajanja – X Silent Edge Platinum seriju, koja će sigurno privući pažnju mnogih obožavalaca. Izlaskom ovih PSU-ova na tržište očekuje se da će Cooler Master ostvariti svoju viziju vrhunskog dizajna i performansi.

Glavna karakteristika ovih napajanja je njihova visoka efikasnost, zahvaljujući 80-Plus platinastim ocenama. To znači da će korisnici dobiti maksimalnu iskoristivost električne energije, što će rezultirati manjom potrošnjom struje i manjim računima za električnu energiju. Pored toga, X Silent Edge Platinum serija dolazi u varijantama od 850W i 1100W, što će zadovoljiti potrebe za napajanjem čak i najzahtevnijih računarskih konfiguracija.

Posebna napomena ide ka PCIe 5.0 konekcijama koje ovi PSU-ovi poseduju. Ono što je zanimljivo jeste prisustvo konektora koji izgleda kao 12VHWPR konektor, namenjen najnovijim grafičkim karticama. Ova inovacija će omogućiti korisnicima da bez problema koriste najnovije grafičke kartice bez potrebe za eksternim adapterima ili dodatnim napajanjem.

Uz sve ove kvalitete, X Silent Edge Platinum serija napajanja dolazi i sa potpuno modularnim podešavanjem, što znači da će korisnici moći da prilagode njihov izgled i organizaciju kablova u skladu sa svojim potrebama. Ovo će rezultirati čistijom i urednijom unutrašnjosti računara, boljom protokom vazduha i smanjenim nivoom buke.

Ukratko, Cooler Master X Silent Edge Platinum serija napajanja donosi vrhunski dizajn, visoku efikasnost, podršku za najnoviju tehnologiju grafičkih kartica i jednostavno podešavanje. Sve ovo će zadovoljiti potrebe i želje svih entuzijasta računara.

FAQ

1. Koliko izlaznih opcija ima X Silent Edge Platinum serija napajanja?

X Silent Edge Platinum serija napajanja ima više izlaznih opcija, pružajući korisnicima fleksibilnost i mogućnost da napajaju različite komponente u svojim računarima.

2. Koji je glavni benefit 80-Plus platinastih ocena efikasnosti?

80-Plus platinaste ocene efikasnosti omogućavaju maksimalnu iskoristivost električne energije, što vodi do manje potrošnje struje i manjih računa za električnu energiju.

3. Da li X Silent Edge Platinum serija ima podršku za najnovije grafičke kartice?

Da, PSU-ovi iz X Silent Edge Platinum serije imaju PCIe 5.0 konekcije sa posebnim konektorom za najnovije grafičke kartice, što omogućava korisnicima da ih koriste bez potrebe za dodatnim adapterima ili napajanjem.

4. Šta znači potpuno modularno podešavanje?

Potpuno modularno podešavanje znači da korisnici mogu da prilagode izgled i organizaciju kablova na napajanju prema svojim potrebama, što rezultira čistijom unutrašnjosti računara, boljim protokom vazduha i smanjenim nivoom buke.