*EN Вештачка интелигенција

Samsung Galaxy S24 Ultra: Najnoviji dodaci i specifikacije

Summary

Samsung planira da organizuje događaj ‘Galaxy Unpacked’ 17. januara, ali prodavci u Brazilu već počinju sa promocijom Galaxy S24 Ultra telefona. Kroz marketinški materijal, otkriveno je da će nova Galaxy S24 porodica, uključujući Ultra model, imati funkcije fokusirane na veštačku […]

Samsung Galaxy S24 Ultra: Najnoviji dodaci i specifikacije

Samsung planira da organizuje događaj ‘Galaxy Unpacked’ 17. januara, ali prodavci u Brazilu već počinju sa promocijom Galaxy S24 Ultra telefona. Kroz marketinški materijal, otkriveno je da će nova Galaxy S24 porodica, uključujući Ultra model, imati funkcije fokusirane na veštačku inteligenciju kao što su ‘Live Translate’ i ‘Generative Edit’. S obzirom na to da se Galaxy S24 Ultra ističe nadogradnjama u odnosu na druge modele, očekuje se da će biti fokusiran na tržištu.

Jedan brazilski korisnik X mreže je podelio sliku promo plakata Galaxy S24 Ultra telefona, gde se može videti izraz ‘Galaxy AI je ovde’. Kada se skenira QR kod sa plakata, vodi do veće slike flagship modela, koja pruža detaljniji pogled na titanijumski ram telefona.

Prethodne informacije sugerišu da će Galaxy S24 Plus imati ravan ekran i slične specifikacije kao i Galaxy S24 Ultra, uključujući i do 12 GB RAM-a. Takođe je rečeno da će Samsung povećati početne isporuke oba modela kako bi zadovoljio rastuću potražnju.

Samsung je zadržao neke dizajnerske aspekte iz prethodnog modela Galaxy S23 Ultra, što bi moglo biti dugoročna praksa za buduće verzije. Oni koji su zainteresovani za prednarudžbu će verovatno biti nagrađeni verzijom sa više skladišnog prostora po ceni modela sa manje skladišnog prostora, kao što je bio slučaj sa Galaxy S23 serijom.

Evropska cena Galaxy S24 Ultra modela će se kretati od 1149€ do 1269€, u zavisnosti od kapaciteta skladišta. Detalje o mogućnostima, ceni i datumu početka prodaje ćemo saznati tokom zvaničnog predstavljanja 17. januara.

FAQ

Koje su funkcije Galaxy S24 Ultra telefona?

Galaxy S24 Ultra telefon će imati funkcije usmerene na veštačku inteligenciju kao što su ‘Live Translate’ i ‘Generative Edit’.

Kako izgleda Samsung Galaxy S24 Ultra?

Slika promo plakata otkriva detalje dizajna Galaxy S24 Ultra modela, sa pažnjom usmerenom na titanijumski ram.

Koje su sličnosti između Galaxy S24 Ultra i Galaxy S24 Plus modela?

Galaxy S24 Plus model će imati ravni ekran i slične specifikacije kao i Galaxy S24 Ultra, uključujući i do 12 GB RAM-a.

Koja je cena Galaxy S24 Ultra modela?

Procenjene evropske cene Galaxy S24 Ultra modela će se kretati od 1149€ do 1269€, u zavisnosti od kapaciteta skladišta.