*EN Вештачка интелигенција

Belkin Auto-Tracking Stand Pro – Inovativno rešenje za bežično punjenje iPhone uređaja

Summary

Belkin je nedavno predstavio svoj najnoviji proizvod namenjen korisnicima Apple uređaja – Auto-Tracking Stand Pro. Ovaj elegantni stalak pruža mogućnost bežičnog punjenja i inovativno prati pokrete korisnika dok se kreću po prostoriji. Umesto standardnih citata, možemo reći da je Auto-Tracking […]

Belkin Auto-Tracking Stand Pro – Inovativno rešenje za bežično punjenje iPhone uređaja

Belkin je nedavno predstavio svoj najnoviji proizvod namenjen korisnicima Apple uređaja – Auto-Tracking Stand Pro. Ovaj elegantni stalak pruža mogućnost bežičnog punjenja i inovativno prati pokrete korisnika dok se kreću po prostoriji. Umesto standardnih citata, možemo reći da je Auto-Tracking Stand Pro donosi nešto potpuno novo na tržištu bežičnih punjača.

Ovaj izuzetan stalak se ističe integrisanjem Apple-ove tehnologije DockKit, koja omogućuje direktnu i jednostavnu interakciju sa iPhone uređajem, bez potrebe za korišćenjem aplikacija treće strane. Sa mogućnošću motorizovane rotacije od 360 stepeni oko svoje baze, i naginjanja do 90 stepeni na MagSafe ruci, Auto-Tracking Stand Pro omogućava jednostavno praćenje korisnika tokom konferencijskih poziva ili aktivnosti na društvenim mrežama. Slični proizvodi poput DJI Osmo Pocket 3 mogu pružiti slične funkcionalnosti, ali Belkin stalak donosi jedinstvenu mogućnost automatskog prilagođavanja položaja telefona.

Pored svoje multifunkcionalnosti, Auto-Tracking Stand Pro takođe služi i kao bežični punjač, podržavajući brzo punjenje snage do 15 W kada je priključen na zid. Sa baterijom koja traje oko pet sati, ovaj stalak je praktičan i može se koristiti kako kod kuće, tako i na putovanjima. Funkcija praćenja se može lako isključiti putem posebnog tastera.

Auto-Tracking Stand Pro je već dostupan za kupovinu putem Belkinove online prodavnice, po ceni od 180 dolara. Ovaj Belkin proizvod se ističe kao pionir na tržištu zahvaljujući integraciji Apple-ovog DockKit-a i možemo očekivati da će i drugi proizvođači lansirati slične proizvode u budućnosti.

Često postavljana pitanja

Koja je funkcija Auto-Tracking Stand Pro stalaka?

Auto-Tracking Stand Pro stalak omogućava bežično punjenje i prati pokret korisnika dok se kreću po prostoriji kako bi uvek držali telefon u kadru tokom konferencijskih poziva ili aktivnosti na društvenim mrežama.

Koje modele iPhone uređaja podržava Auto-Tracking Stand Pro?

Auto-Tracking Stand Pro je kompatibilan sa iPhone 12 i novijim modelima.

Koliko košta Auto-Tracking Stand Pro i gde ga mogu kupiti?

Auto-Tracking Stand Pro se može kupiti putem Belkinove online prodavnice po ceni od 180 dolara.

Koliko dugo traje baterija na Auto-Tracking Stand Pro stalaku?

Stalak može raditi na bateriji oko pet sati, ali takođe se može priključiti na zid i koristiti kao stalni izvor napajanja.