*EN Вештачка интелигенција

Uživajte u besplatnom otkrivanju apokaliptičnog Tokija u igri Ghostwire: Tokyo

Summary

Kao deo praznične Epic Games Store akcije dnevnih besplatnih igara, danas je do pet popodne dostupan dobar AAA naslov Ghostwire: Tokyo. Iskoristite ovu priliku da besplatno upoznate jednu od najpoznatijih i najpopularnijih igara visokog profila u gejming industriji. Ghostwire: Tokyo […]

Uživajte u besplatnom otkrivanju apokaliptičnog Tokija u igri Ghostwire: Tokyo

Kao deo praznične Epic Games Store akcije dnevnih besplatnih igara, danas je do pet popodne dostupan dobar AAA naslov Ghostwire: Tokyo. Iskoristite ovu priliku da besplatno upoznate jednu od najpoznatijih i najpopularnijih igara visokog profila u gejming industriji.

Ghostwire: Tokyo je akciono-avanturistička igra čiji se deo priče odvija u apokaliptičnom Tokiju. Njegove ulice su puste, a natprirodne sile haraju gradom. Moraćete da steknete posebne sposobnosti i udružite se sa moćnim „spektralnim“ entitetom kako biste otkrili istinu iza nestanka stanovništva i suočili se sa opasnim okultistom koji je pokrenuo ove smrtonosne sile.

Tokio koji ćete istraživati u igri je zadivljujuće lep, kombinujući ultra moderni gradski pejzaž sa tradicionalnim hramovima i uskim uličicama. Međutim, neće biti tako idilično jer će ga naseljavati osvetoljubivi Yokai duhovi. U susretu sa njima, moraćete da upotrebite kombinaciju elementarnih moći i veštine lova na duhove kako biste se uspešno borili protiv natprirodnih pretnji.

Besplatna verzija Ghostwire: Tokyo dolazi sa Spider’s Thread ažuriranjem koje donosi dodatne sadržaje kao što su nova oblast za istraživanje, proširene scene, nove sporedne misije, dodatni neprijatelji, poboljšanja kvaliteta igre, borbene veštine i novi režim igre The Spider’s Thread.

Da biste uživali u ovoj igri, morate ispuniti određene sistemski zahteve. Potrebno je da imate 64-bit operativni sistem Windows 10 verzija 1909 ili noviju, Intel Core i7 4770K ili AMD Ryzen 5 2600 procesor sa 12 GB RAM-a, najmanje 26 GB slobodnog prostora, SSD i DirectX 12. Što se tiče grafičke kartice, preporučuje se Nvidia GTX 1060, AMD Radeon RX5500XT ili Intel Arc A380.

Ako upravo ovo zvuči kao igra koju biste voleli da iskusite, ne gubite vreme i preuzmite besplatnu verziju Ghostwire: Tokyo sa Epic Games Store-a. Uživajte u avanturi istraživanja apokaliptičnog Tokija i suočite se sa nadmoćnim natprirodnim silama koje prete gradu.