*EN Вештачка интелигенција

A Plague Tale: Innocence – Kroz tamne delove istorije

Summary

Epic Games Store je blizu kraja svog prazničnog darivanja, a jedan od naslova koji je dostupan besplatno je A Plague Tale: Innocence, popularna igra iz 2019. godine. Radnja ove igre smeštena je u Kraljevstvo Francuske 1349. godine, u vreme kada […]

A Plague Tale: Innocence – Kroz tamne delove istorije

Epic Games Store je blizu kraja svog prazničnog darivanja, a jedan od naslova koji je dostupan besplatno je A Plague Tale: Innocence, popularna igra iz 2019. godine.

Radnja ove igre smeštena je u Kraljevstvo Francuske 1349. godine, u vreme kada je kuga harala zemljom. Pratimo avanture 15-godišnje devojčice Amicije i njenog mlađeg brata Huga dok se bore za preživljavanje. Bežeći od vojnika inkvizicije, Amicija i Hugo prolaze kroz mračna sela zahvaćena opasnom bolešću. Njihovi saveznici su druga deca, dok su njihovi neprijatelji horde pacova koje moraju da se bore protiv vatre i svetlosti.

Igra A Plague Tale: Innocence je ne samo prepuna napetosti i tajni, već se ističe i svojom vizuelnom lepotom. Preporučuje se da imate računar sa odgovarajućom konfiguracijom, uključujući i i5 procesor 4. generacije, 16 GB RAM-a, NVIDIA GeForce GTX 970 grafičku kartu ili noviju, kao i najmanje 50 GB slobodnog prostora na SSD ili hard disku.

Ova igra je dobila izuzetno dobre ocene od strane kritičara na Metacritic sajtu, gde je ocenjena sa 81/100. Takođe, na Steam platformi je veoma dobro ocenjena, pri čemu je 93% ocena pozitivno.

Ako do sada niste preuzeli A Plague Tale: Innocence, imate priliku da to uradite do 4. januara u 17 časova na Epic Games Store-u. Ne propustite ovu priliku da se upustite u uzbudljivu avanturu kroz tamne delove istorije i iskusite jednu od najboljih priča u svetu video igara.

Često postavljana pitanja

1. Kako mogu preuzeti igru A Plague Tale: Innocence?

Igru A Plague Tale: Innocence možete preuzeti besplatno na Epic Games Store-u do 4. januara u 17 časova.

2. Koja je preporučena konfiguracija računara za igranje A Plague Tale: Innocence?

Preporučena konfiguracija računara za igranje igre A Plague Tale: Innocence uključuje i5 procesor 4. generacije, 16 GB RAM-a, NVIDIA GeForce GTX 970 grafičku kartu ili noviju, kao i najmanje 50 GB slobodnog prostora na SSD ili hard disku.

3. Koje su ocene igre A Plague Tale: Innocence?

Igra A Plague Tale: Innocence je dobila visoke ocene od strane kritičara. Na Metacritic sajtu je ocenjena sa 81/100, dok je na Steam platformi ocenjena veoma pozitivno od strane igrača, sa 93% pozitivnih ocena.