*EN Вештачка интелигенција

The Art of Rally: Vožnja kroz zlatno doba automobilskih trka

Summary

Izvor svakodnevne zabave za igrače širom sveta, Epic Games Store, nastavlja da iznenađuje svoje korisnike. Ovog puta, ekskluzivna besplatna igra koja se nudi do 23. decembra je jedinstvena i uzbudljiva trkačka igra pod nazivom „Art of Rally“. „Art of Rally“ […]

The Art of Rally: Vožnja kroz zlatno doba automobilskih trka

Izvor svakodnevne zabave za igrače širom sveta, Epic Games Store, nastavlja da iznenađuje svoje korisnike. Ovog puta, ekskluzivna besplatna igra koja se nudi do 23. decembra je jedinstvena i uzbudljiva trkačka igra pod nazivom „Art of Rally“.

„Art of Rally“ posetioca vraća u zlatno doba automobilskih trka, pružajući im mogućnost da dožive šarm vozila iz šezdesetih godina prošlog veka. U ovoj igri, igrači će se suočiti sa trkačkim stazama i pejzažima inspirisanim stvarnim lokacijama širom sveta. Ova finesa stvarno ulepšava doživljaj igre, čineći je autentičnom i zadivljujućom.

Sa svojim stilizovanim grafičkim stilom, „Art of Rally“ donosi blagu nostalgiju, podsećajući nas na klasične arkadne igre iz devedesetih godina. Međutim, ova igra ne samo da donosi estetski užitak, već i pravu dozu adrenalina koja će zadovoljiti apetite svih ljubitelja trkačkih igara.

Nažalost, ova ponuda je vremenski ograničena i dostupna do 23. decembra, kada će nas Epic Games Store obradovati novim naslovom (ili možda čak i više). Zato, ako ste ljubitelj trkačkih igara ili želite da se vratite u zlatno doba automobilskih trka, ne propustite priliku da besplatno preuzmete „Art of Rally“ dok još možete.

Često postavljana pitanja (FAQ):

P: Kako mogu preuzeti „Art of Rally“ besplatno?
O: Posetite Epic Games Store i u svom nalogu pronađite „Art of Rally“. Kliknite na „Preuzmi“ i igra će biti dodata vašoj biblioteci.

P: Da li je „Art of Rally“ dostupan samo na određenim platformama?
O: „Art of Rally“ je trenutno dostupan samo na PC platformi. Međutim, treba proveriti da li su minimalni sistemska zahtevi ispunjeni pre preuzimanja igre.

P: Da li postoji neko ograničenje u vezi sa brojem igara koje mogu preuzeti?
O: Ne, nema ograničenja u vezi sa brojem besplatnih igara koje možete preuzeti sa Epic Games Store.