*EN Вештачка интелигенција

Nema više iMessage na Androidu – Beeper Mini usmerava svoju energiju ka drugim projektima

Summary

Beeper Mini, poznata kompanija koja je omogućavala Android korisnicima slanje iMessage poruka, objavila je da će se povući sa tržišta nakon poslednje ispravke aplikacije. Ovaj potez dolazi kao odgovor na moguće blokiranje nove alternativne opcije od strane Apple-a, zbog čega […]

Nema više iMessage na Androidu – Beeper Mini usmerava svoju energiju ka drugim projektima

Beeper Mini, poznata kompanija koja je omogućavala Android korisnicima slanje iMessage poruka, objavila je da će se povući sa tržišta nakon poslednje ispravke aplikacije. Ovaj potez dolazi kao odgovor na moguće blokiranje nove alternativne opcije od strane Apple-a, zbog čega je Beeper Mini odlučio da preusmeri svoje resurse na druge projekte.

Umesto teškog prepiranja i igranja „mačke i miša“ sa jednom od najvećih svetskih kompanija, Beeper Mini je odlučio da se fokusira na dugoročne ciljeve i razvija najbolju aplikaciju za ćaskanje. U cilju promene pristupa, kompanija je donela odluku da otvori ključne delove svog koda, čineći ga „open source“. Ovo omogućava entuzijastima i stručnjacima da iskoriste svoje znanje i resurse kako bi kreirali svoja rešenja za iMessage na Android platformi.

Iako je Beeper Mini odustao od svojih planova, postaje jasno da Apple neće popustiti i da će blokirati svaki pokušaj zaobilaska iMessage na Androidu. Trenutno, gotovo da ne postoje verodostojna rešenja za ovaj problem.

Korisnici koji žele da šalju iMessage poruke sa Android telefona moraće da pronađu alternativna rešenja koja su trenutno dostupna na tržištu.

FAQ

Koja je alternativa za slanje iMessage poruka sa Android telefona nakon povlačenja Beeper Mini aplikacije?

Nakon povlačenja Beeper Mini aplikacije, korisnici mogu istražiti druge opcije koje omogućavaju slanje poruka sa Android telefona, kao što su WhatsApp, Telegram ili Viber.

Da li će Apple blokirati sva buduća rešenja za iMessage na Androidu?

Postoje velike verovatnoće da će Apple blokirati sva buduća rešenja koja omogućavaju slanje iMessage poruka sa Android telefona, s obzirom na njihovu odlučnost da zadrže ekskluzivnost iMessage platforme.

Da li postoje neki planovi za razvoj nove aplikacije za slanje iMessage poruka na Androidu?

Trenutno, nije poznato da bilo koja kompanija ili developer planira razvoj nove aplikacije za slanje iMessage poruka na Androidu. Međutim, uvek postoji mogućnost da se pojavi nova alternativa u budućnosti.