*EN Вештачка интелигенција

Asus predstavio novi igrački miš Tianxuan Mini: Perfektna ravnoteža između performansi i estetike

Summary

Asus je nedavno izbacio na tržište svoj najnoviji model igračkog miša – Tianxuan Mini. Ovaj miš, iako mali po dimenzijama, predstavlja pravu revoluciju u svetu gejming periferija. Iako ovaj miš pruža neverovatnu performansu, on je posebno dizajniran za korisnike sa […]

Asus predstavio novi igrački miš Tianxuan Mini: Perfektna ravnoteža između performansi i estetike

Asus je nedavno izbacio na tržište svoj najnoviji model igračkog miša – Tianxuan Mini. Ovaj miš, iako mali po dimenzijama, predstavlja pravu revoluciju u svetu gejming periferija. Iako ovaj miš pruža neverovatnu performansu, on je posebno dizajniran za korisnike sa manjim rukama. Sa svojom težinom od samo 65 grama i dimenzijama od 115×63.4×37.5mm, Tianxuan Mini je pravi izbor za sve one koji žele brze i precizne pokrete.

Ključno obeležje ovog miša je senzor za e-sport visoke kvalitete, koji ima rezoluciju od neviđenih 12.000 DPI. Ova karakteristika omogućava igračima da se kreću po ekranu sa neverovatnom preciznošću i brzinom, bez obzira na vrstu igre koju preferiraju. Bez sumnje, Tianxuan Mini će se dopasti ljubiteljima brzih akcionih igara i e-sportskih takmičenja.

Estetika takođe igra važnu ulogu u dizajnu ovog miša. Asortiman boja u kojima je dostupan – „Moonlight Silver“ i „Magic Cyan“ – dodatno ističe modernost i jedinstvenost Tianxuan Mini miša.

Sada se sigurno pitate kako da naručite svoj Tianxuan Mini? Ovaj miš možete naručiti putem Asus-ove zvanične prodajne platforme ili kod autorizovanih prodavnica u vašoj zemlji. Cena promotivne kampanje iznosi samo 42 dolara, a zvanična prodaja počinje 9. januara. Ne propustite ovu sjajnu priliku da unapredite svoje gejming iskustvo uz pomoć ovog inovativnog miša.

FAQ:

Kako mogu da poručim Asus Tianxuan Mini miš?

Tianxuan Mini miš možete poručiti putem Asus-ove zvanične prodajne platforme ili kod autorizovanih prodavnica u vašoj zemlji.

Da li je Tianxuan Mini miš kompatibilan sa svim operativnim sistemima?

Da, Tianxuan Mini miš je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows, Mac i Linux.

Koje su prednosti simetričnog oblika Tianxuan Mini miša?

Simetričan oblik ovog miša omogućava udobno korišćenje i prilagodljivost za korisnike sa obe ruke. Bez obzira da li ste levoruki ili desnoruki igrač, Tianxuan Mini će se savršeno prilagoditi vašoj igračkoj tehnici.