*EN Вештачка интелигенција

ASUS predstavio revolucionarni Zenbook DUO (2024) UX8406 sa jedinstvenim dvostrukim ekranom

Summary

Tokom ovogodišnjeg CES-a, ASUS je oduševio svet tehnologije predstavljanjem svoje najnovije inovacije – Zenbook DUO (2024) UX8406. Ovaj prenosivi laptop ističe se kao prvi uređaj opremljen sa dva 14-inčna 3K 120 Hz OLED dodirna ekrana. Novi Zenbook DUO nije samo […]

ASUS predstavio revolucionarni Zenbook DUO (2024) UX8406 sa jedinstvenim dvostrukim ekranom

Tokom ovogodišnjeg CES-a, ASUS je oduševio svet tehnologije predstavljanjem svoje najnovije inovacije – Zenbook DUO (2024) UX8406. Ovaj prenosivi laptop ističe se kao prvi uređaj opremljen sa dva 14-inčna 3K 120 Hz OLED dodirna ekrana.

Novi Zenbook DUO nije samo izuzetno lak, težine samo 1,35 kg, već i obećava unapređenu fleksibilnost multitaskinga uz neverovatnu pokretljivost. Uz podršku Intel Evo izdanja, ovaj uređaj postavlja nove standarde u mobilnoj svestranosti.

ASUS je rešio sve probleme vezane za tastaturu i touchpad, nudeći odvojivu tastaturu i touchpad-om punog formata pod nazivom ASUS ErgoSense. Ova Bluetooth povezana tastatura pruža korisnicima slobodu i mogućnost prilagođavanja u skladu sa njihovim potrebama.

Dvostruki ekrani Zenbook DUO-a, nazvani ASUS Lumina, impresioniraju svojim kvalitetom. Sa šarkom koja omogućava ravan položaj od 180°, moguće je postići maksimalnu vidljivost bez obzira na ugao gledanja. OLED tehnologija pruža bogate boje, oštrinu slike i fluidno kretanje, što čini Zenbook DUO idealnim izborom za sve vrste kreativnih profesija.

ASUS Zenbook DUO (2024) UX8406 zaista je napravljen za one koji žele da idu korak dalje u svetu mobilne produktivnosti. Sa svojim revolucionarnim dvostrukim ekranom i laganim dizajnom, ovo je laptop koji će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih korisnika. Očekujemo da će Zenbook DUO postati pravi hit na tržištu, naročito među profesionalcima koji rade na terenu ili putuju često.

Česta pitanja (FAQ):

1. Koje su specifikacije ASUS Zenbook DUO (2024) UX8406 laptopa?
ASUS Zenbook DUO (2024) UX8406 je prenosivi laptop sa dva 14-inčna 3K 120 Hz OLED dodirna ekrana. Težak je samo 1,35 kg i podržava Intel Evo izdanje.

2. Šta je ASUS ErgoSense tastatura?
ASUS ErgoSense je odvojiva tastatura i touchpad punog formata koja je Bluetooth povezana sa laptopom. Pruža korisnicima slobodu i mogućnost prilagođavanja u skladu sa njihovim potrebama.

3. Kako se zovu dvostruki ekrani na Zenbook DUO-u?
Dvostruki ekrani na Zenbook DUO-u se nazivaju ASUS Lumina.

4. Koje su prednosti OLED tehnologije?
OLED tehnologija pruža bogate boje, oštrinu slike i fluidno kretanje, što čini Zenbook DUO idealnim izborom za sve vrste kreativnih profesija.

5. Za koga je pogodan ASUS Zenbook DUO (2024) UX8406 laptop?
ASUS Zenbook DUO (2024) UX8406 je pogodan za one koji žele da idu korak dalje u svetu mobilne produktivnosti. Naročito je popularan među profesionalcima koji rade na terenu ili često putuju.

Srodni linkovi:
ASUS zvanična stranica
Intel zvanična stranica