*EN Вештачка интелигенција

Novi Assassin’s Creed Mirage: Zanimljivi podaci o dostignućima igrača

Summary

Ubisoft je nedavno predstavio Assassin’s Creed Mirage, najnoviji deo legendarne franšize, a sa tim su i podelili neke zanimljive podatke o dostignućima igrača. Ovi podaci otkrivaju koliko su igrači bili uspešni u raznim misijama i avanturama. Jedno od najimpresivnijih dostignuća […]

Novi Assassin’s Creed Mirage: Zanimljivi podaci o dostignućima igrača

Ubisoft je nedavno predstavio Assassin’s Creed Mirage, najnoviji deo legendarne franšize, a sa tim su i podelili neke zanimljive podatke o dostignućima igrača. Ovi podaci otkrivaju koliko su igrači bili uspešni u raznim misijama i avanturama.

Jedno od najimpresivnijih dostignuća igrača je eliminacija ukupno 1.974.939.277 protivnika. Među tim protivnicima, 1.151.816.263 bili su žrtve atentata. Posebno se ističe broj atentata iz vazduha koji iznosi neverovatnih 170,8 miliona, dok je 21,1 milion atentata izvršeno iz senke.

Neki od interesantnih podataka obuhvataju i broj desinhronizacija, odnosno „game over“ trenutaka, koji iznosi 42,7 miliona. Takođe, orao Enkidu je bio veoma korisna veština koju su igrači koristili čak 294,5 miliona puta.

Takođe, ne možemo zanemariti broj skokova sa tornjeva koji je iznosio 249 miliona. Ovo je sigurno zahtevalo hrabrost i veštinu od igrača. Pored toga, igrači su ukupno proveli 1,3 miliona sati koristeći Assassin’s Creed 1 filter. Ovo jasno pokazuje koliko su fanovi zaronili u ovaj virtuelni svet i koliko su bili posvećeni.

Assassin’s Creed Mirage je proizvod rada Ubisoft tima iz Srbije, što je posebno ponosno za ljubitelje igre. Tim je imao priliku da iznese svoje ideje i doprinese stvaranju ove izuzetne igre.

Nastavite da pratite našu Facebook i Instagram stranicu, Twitter nalog i pridružite se našoj Viber zajednici kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o Assassin’s Creed Mirage i drugim uzbudljivim igrama.

FAQ

Koliko protivnika su igrači eliminisali?

Igrači su eliminisali ukupno 1.974.939.277 protivnika.

Koliko atentata je bilo izvršeno?

Od ukupnog broja protivnika, 1.151.816.263 su bili atentati.

Koliko atentata je bilo iz vazduha?

Igrači su izvršili 170,8 miliona atentata iz vazduha.

Koliko atentata je bilo iz senke?

Igrači su izvršili 21,1 milion atentata iz senke.

Koliko puta su igrači imali desinhronizaciju (game over)?

Igrači su imali desinhronizaciju 42,7 miliona puta.

Koliko puta je orao Enkidu korišćen?

Orao Enkidu je korišćen 294,5 miliona puta.

Koliko puta su igrači skočili sa tornjeva?

Igrači su izveli 249 miliona skokova sa tornjeva.

Koliko sati su igrači proveli koristeći Assassin’s Creed 1 filter?

Igrači su ukupno proveli 1,3 miliona sati koristeći Assassin’s Creed 1 filter.

Ko je radio na razvoju Assassin’s Creed Mirage?

Tim Ubisofta iz Srbije radio je na razvoju Assassin’s Creed Mirage.