*EN Вештачка интелигенција

Novi Apple proizvodi: Šta možemo očekivati u narednim godinama?

Summary

Nakon brojnih spekulacija i glasina, čini se da će neki od najiščekivanijih Apple proizvoda ipak morati sačekati još neko vreme pre nego što ugledaju svetlost dana. Prema pouzdanim izvorima i analitičarima koji prate ovu tehnološku kompaniju iz dana u dan, […]

Novi Apple proizvodi: Šta možemo očekivati u narednim godinama?

Nakon brojnih spekulacija i glasina, čini se da će neki od najiščekivanijih Apple proizvoda ipak morati sačekati još neko vreme pre nego što ugledaju svetlost dana. Prema pouzdanim izvorima i analitičarima koji prate ovu tehnološku kompaniju iz dana u dan, izgleda da će brojni proizvodi morati biti odloženi za neke buduće godine.

iPhone SE4 – Ostaje za budućnost

Iako su se spekulacije o novom iPhone SE4 telefonu širile već neko vreme, čini se da ćemo za njegovo lansiranje morati biti malo strpljivi. Trenutna, treća generacija iPhone SE telefona i dalje se dobro prodaje, pa iz Apple-a nemaju razloga za brzo ažuriranje.

AirTag 2 – Odlaganje do sredine 2025

Druga generacija AirTag trakera trebala je početi masovnu proizvodnju u 2024. godini, ali prema najnovijim izveštajima analitičara Ming-Chi Kuoa, lansiranje ovog proizvoda odlaže se do sredine 2025. godine. Nova generacija AirTag-a deo je većeg ekosistema koji se gradi, a Vision Pro će služiti kao jezgro za integraciju drugih uređaja.

MicroLED Apple Watch Ultra – Očekujte je tek u 2026.

Iako se očekivalo da ćemo u 2025. godini dočekati najmoćniji Apple sat sa MicroLED ekranom, izgleda da će nam taj trenutak izmaći. Prema najnovijim glasinama, Apple Watch Ultra sa MicroLED displejem možemo očekivati tek u 2026. godini.

iMac Pro – Odlaganje za sledeću godinu

Iako su iMac Pro modeli ukinuti u 2021. godini, Apple ima planove za lansiranje znatno većeg i moćnijeg modela. Prema analitičaru Ming-Chi Kuo-u, novi iMac Pro neće biti dostupan ove godine, već se očekuje lansiranje sledeće.

Savitljivi iPhone i iPad uređaji – Još neko vreme čekanje

Iako Apple već duže vreme radi na tehnologiji sklopivog ekrana, čini se da će nam sklopivi iPhone ili iPad ostati nedostižni još neko vreme. Prema analitičaru Ming-Chi Kuo-u, ova tehnologija još uvek nije spremna za širu primenu, s obzirom na probleme s kojima se suočavaju i drugi proizvođači u ovom segmentu.

FAQ

Kada će biti dostupan novi iPhone SE4?

Novi iPhone SE4 telefon neće biti dostupan ove godine, a tačan datum lansiranja još uvek nije poznat.

Kada možemo očekivati AirTag 2?

AirTag 2 se neće naći u masovnoj proizvodnji pre sredine 2025. godine, prema najnovijim izveštajima analitičara.

Kada će biti dostupan iMac Pro?

Dostupnost novog iMac Pro modela očekuje se u sledećoj godini, kako sugerišu pouzdani izvori.

Kada možemo očekivati sklopivi iPhone ili iPad?

Apple još uvek radi na razvoju tehnologije sklopivog ekrana, pa ne možemo precizno odrediti datum kada će sklopivi iPhone ili iPad biti dostupni na tržištu.