*EN Вештачка интелигенција

Apple predstavlja Death Stranding Director’s Cut za Mac računare i iPhone 15 Pro

Summary

Apple je nedavno najavio uzbudljivu vest za ljubitelje igara – Death Stranding Director’s Cut će uskoro biti dostupan za Mac računare i iPhone 15 Pro. Ova postapokaliptična igra koja uključuje glumca Normana Reedusa će pružiti neverovatno iskustvo igračima koji žele […]

Apple predstavlja Death Stranding Director’s Cut za Mac računare i iPhone 15 Pro

Apple je nedavno najavio uzbudljivu vest za ljubitelje igara – Death Stranding Director’s Cut će uskoro biti dostupan za Mac računare i iPhone 15 Pro. Ova postapokaliptična igra koja uključuje glumca Normana Reedusa će pružiti neverovatno iskustvo igračima koji žele da se upuste u avanturu.

Da biste uživali u ovoj igri, potrebno je da posedujete Mac ili iPad uređaj opremljen Appleovim čipovima M serije. Ovi čipovi pružaju neophodnu snagu i performanse koje su potrebne za pokretanje igre i pružanje bogatog iskustva. Uz to, iPhone 15 Pro takođe podržava ovu igru, omogućavajući korisnicima da je igraju na svojim mobilnim uređajima.

Cena igre je 39,99 dolara, ali su trenutno dostupne porudžbine u pretprodaji po ceni od samo 19,99 dolara. Što je još bolje, ova kupovina je univerzalna, što znači da je samo jedna kupovina dovoljna da biste igrali igru na različitim platformama.

Ovaj novi potez kompanije Apple predstavlja deo njihovog napora da istaknu potencijal igranja na njihovim uređajima. Hideo Kojima, režiser Death Stranding Director’s Cut, najavio je njeno izdavanje tokom WWDC 2023 konferencije. Ovo je siguran korak ka proširenju Appleovog uticaja u svetu igara i zadovoljenju želja svojih korisnika. Uz podršku najnovijih tehnologija i inovacija, Apple će omogućiti svojim igračima da se potpuno urone u jedinstveno iskustvo Death Stranding Director’s Cut.

Death Stranding Director’s Cut za Mac i iPhone 15 Pro – Česta pitanja

1. Kada će Death Stranding Director’s Cut biti dostupan za Mac računare i iPhone 15 Pro?
– Death Stranding Director’s Cut će uskoro biti dostupan za Mac računare i iPhone 15 Pro.

2. Koje uređaje je potrebno da posedujem da biste uživali u ovoj igri?
– Da biste uživali u ovoj igri, potrebno je da posedujete Mac ili iPad uređaj opremljen Appleovim čipovima M serije. Takođe, iPhone 15 Pro takođe podržava ovu igru.

3. Koliko košta igra?
– Cena igre je 39,99 dolara, ali su trenutno dostupne porudžbine u pretprodaji po ceni od samo 19,99 dolara.

4. Mogu li igrati igru na više platformi nakon jedne kupovine?
– Da, ova kupovina je univerzalna, što znači da je samo jedna kupovina dovoljna da biste igrali igru na različitim platformama.

5. Zašto je ovaj potez kompanije Apple važan?
– Ovaj potez predstavlja deo Appleovog napora da istakne potencijal igranja na njihovim uređajima i proširi svoj uticaj u svetu igara.

6. Ko je režiser Death Stranding Director’s Cut?
– Hideo Kojima je režiser Death Stranding Director’s Cut.

Definicije ključnih pojmova:
– Mac računari: Računari koji koriste operativni sistem macOS.
– iPhone 15 Pro: Najnoviji model iPhone pametnog telefona iz Applea.
– Appleovi čipovi M serije: Čipovi koji su dizajnirani od strane Applea i koriste se u Mac i iPad uređajima radi pružanja bolje snage i performansi.
– Death Stranding Director’s Cut: Naziv igre koja je postapokaliptična avantura u kojoj glumi Norman Reedus.

Predloženi srodni linkovi:
Apple.com