*EN Вештачка интелигенција

Apple kombinuje timove iz San Dijega i Ostina radi jačanja saradnje

Summary

Prema najnovijim informacijama, Apple je odlučio da poveže svoj tim od 121 zaposlenog iz San Dijega sa postojećim timom u Ostinu, Teksasu. Cilj ove odluke je jačanje saradnje i efikasnosti timova. Umesto korišćenja izjava portparola Apple-a, možemo opisati ovu odluku […]

Apple kombinuje timove iz San Dijega i Ostina radi jačanja saradnje

Prema najnovijim informacijama, Apple je odlučio da poveže svoj tim od 121 zaposlenog iz San Dijega sa postojećim timom u Ostinu, Teksasu. Cilj ove odluke je jačanje saradnje i efikasnosti timova. Umesto korišćenja izjava portparola Apple-a, možemo opisati ovu odluku na sledeći način: kompanija nudi zaposlenima mogućnost da se presele u Ostin ili da raskinu radni odnos.

Vest o ovoj promeni je iznenadila zaposlene, koji su očekivali premestaj na drugi kampus u San Dijegu, umesto na novu lokaciju u Teksasu. Međutim, Apple veruje da će ova promena i saradnja sa timom u Ostinu biti korisne za sve zainteresovane strane.

Ova odluka će rezultirati sinergijskim efektom, gde će zaposleni iz San Dijega imati priliku da pruže svoje veštine i ekspertizu u okviru većeg timskog konteksta. Takođe, kombinacija timova će omogućiti bolju komunikaciju i saradnju između zaposlenih na različitim lokacijama.

FAQ

Pitanje: Koliko zaposlenih čini tim koji će se kombinovati?

Odgovor: Tim koji će biti kombinovan sastoji se od 121 zaposlenog.

Pitanje: Kada će se obaviti preseljenje?

Odgovor: Preseljenje je planirano da se obavi do kraja januara.

Pitanje: Da li će zaposleni imati mogućnost da ostanu u San Dijegu?

Odgovor: Zaposleni imaće mogućnost da se presele u Ostin ili da raskinu radni odnos.