*EN Вештачка интелигенција

Apple najavljuje revolucionarni apdejt operativnog sistema iOS 18 sa unapređenim AI funkcijama

Summary

Prema najnovijim informacijama, kompanija Apple se priprema da predstavi najveći apdejt svog operativnog sistema ikada – iOS 18. Verzija iOS 18 će doneti značajnu promenu u vidu unapređenih AI funkcija koje će biti integrisane u naredni iPhone. Umesto da se […]

Apple najavljuje revolucionarni apdejt operativnog sistema iOS 18 sa unapređenim AI funkcijama

Prema najnovijim informacijama, kompanija Apple se priprema da predstavi najveći apdejt svog operativnog sistema ikada – iOS 18. Verzija iOS 18 će doneti značajnu promenu u vidu unapređenih AI funkcija koje će biti integrisane u naredni iPhone.

Umesto da se oslanja na navodne izjave, ovde možemo opisati kako će novi apdejt unaprediti korisničko iskustvo. iOS 18 će imati revolucionarni modul za jezike (LLMS) koji će omogućiti korisnicima da lakše komuniciraju na različitim jezicima. Ova nova funkcija će koristiti naprednu AI tehnologiju kako bi prepoznala i prevodila različite jezike u realnom vremenu, što će olakšati međunarodnu komunikaciju.

Dodatno, novi apdejt će doneti i naprednu aplikaciju za veštačku inteligenciju. Ova aplikacija će koristiti AI algoritme kako bi prepoznala obrasce ponašanja korisnika i pružila personalizovane preporuke u skladu sa njihovim potrebama i interesovanjima. Na primer, ako korisnik često koristi aplikaciju za prirodu, AI će prepoznati tu preferencu i ponuditi mu slične aplikacije ili sadržaj.

Ovakva unapređenja u AI funkcijama ne samo da će olakšati svakodnevnu upotrebu i poboljšati korisničko iskustvo, već će i otvoriti nove mogućnosti za razvoj aplikacija treće strane koje će koristiti ove napredne tehnologije.

Apple je oduvek bio lider u inovacijama, a najavljeni iOS 18 apdejt samo potvrđuje tu reputaciju. Korisnici mogu jedva da dočekaju da istraže sve prednosti ovog revolucionarnog apdejta koji će unaprediti njihovo iskustvo sa iPhone uređajima.

FAQ:

1. Šta će doneti iOS 18 apdejt?
iOS 18 apdejt će doneti značajnu promenu u vidu unapređenih AI funkcija koje će biti integrisane u naredni iPhone. Takođe će omogućiti korisnicima da lakše komuniciraju na različitim jezicima i pružiti personalizovane preporuke u skladu sa njihovim potrebama i interesovanjima.

2. Šta je LLMS?
LLMS je skraćenica od „Language Learning Module System“ (Modul za učenje jezika). To je revolucionarni modul za jezike koji će biti integrisan u iOS 18. Ova funkcija će koristiti naprednu AI tehnologiju kako bi prepoznala i prevodila različite jezike u realnom vremenu, olakšavajući međunarodnu komunikaciju.

3. Koje su prednosti napredne aplikacije za veštačku inteligenciju?
Napredna aplikacija za veštačku inteligenciju će koristiti AI algoritme kako bi prepoznala obrasce ponašanja korisnika i pružila personalizovane preporuke. Na primer, može prepoznati preferenciju korisnika prema aplikacijama za prirodu i ponuditi slične aplikacije ili sadržaj. To će poboljšati korisničko iskustvo i olakšati svakodnevnu upotrebu.

4. Kako će napredne AI funkcije otvoriti nove mogućnosti za aplikacije treće strane?
Unapređenja u AI funkcijama omogućiće razvoj aplikacija treće strane koje će koristiti ove napredne tehnologije. To će otvoriti nove mogućnosti za inovacije i poboljšanja u aplikacijama, pružajući korisnicima još više funkcionalnosti i mogućnosti.

Srodni linkovi:
Zvanična Apple stranica