*EN Вештачка интелигенција

Apple planira da kombinuje svoj tim iz San Dijega sa timom u Ostinu

Summary

Prema najnovijim informacijama, Apple ima nameru da poveže svoj tim od 121 zaposlenog iz San Dijega sa postojećim timom u Ostinu, Teksasu. Ova odluka je doneta s ciljem jačanja saradnje i efikasnosti timova. Umesto korišćenja izjava portparola Apple-a, možemo opisati […]

Apple planira da kombinuje svoj tim iz San Dijega sa timom u Ostinu

Prema najnovijim informacijama, Apple ima nameru da poveže svoj tim od 121 zaposlenog iz San Dijega sa postojećim timom u Ostinu, Teksasu. Ova odluka je doneta s ciljem jačanja saradnje i efikasnosti timova. Umesto korišćenja izjava portparola Apple-a, možemo opisati ovu odluku na sledeći način: kompanija nudi zaposlenima mogućnost da se presele u Ostin ili da raskinu radni odnos.

Plan je da se preseljenje sprovede do kraja januara. Vest o preseljenju u Ostin iznenadila je zaposlene, s obzirom na to da su očekivali premestaj na drugi kampus u San Dijegu umesto na novu lokaciju u Teksasu. Ipak, Apple smatra da će ova promena i saradnja sa timom u Ostinu biti korisne za sve zainteresovane strane.

Ova odluka će rezultirati sinergijskim efektom, gde će zaposleni iz San Dijega imati priliku da pruže svoje veštine i ekspertizu u okviru većeg timskog konteksta. Takođe, ova kombinacija timova će omogućiti bolju komunikaciju i saradnju između zaposlenih na različitim lokacijama.

FAQ
Pitanje: Koliko zaposlenih čini tim koji će se kombinovati?
Odgovor: Tim koji će biti kombinovan sastoji se od 121 zaposlenog.

Pitanje: Kada će se obaviti preseljenje?
Odgovor: Preseljenje je planirano da se obavi do kraja januara.

Pitanje: Da li će zaposleni imati mogućnost da ostanu u San Dijegu?
Odgovor: Zaposleni imaće mogućnost da se presele u Ostin ili da raskinu radni odnos.