*EN Вештачка интелигенција

Apple kombinuje timove iz San Dijega i Ostinu, zaposlenima se pruža mogućnost preseljenja ili prekida radnog odnosa

Summary

Prema poslednjim informacijama, kompanija Apple planira da kombinuje svoj tim od 121 zaposlenog iz San Dijega sa timom koji se nalazi u Ostinu, Teksasu. Ova odluka doneta je kako bi se ojačala saradnja i efikasnost timova. Umesto korišćenja tačnih reči […]

Apple kombinuje timove iz San Dijega i Ostinu, zaposlenima se pruža mogućnost preseljenja ili prekida radnog odnosa

Prema poslednjim informacijama, kompanija Apple planira da kombinuje svoj tim od 121 zaposlenog iz San Dijega sa timom koji se nalazi u Ostinu, Teksasu. Ova odluka doneta je kako bi se ojačala saradnja i efikasnost timova.

Umesto korišćenja tačnih reči portparola Apple-a, možemo opisati ovu odluku sledećim načinom: kompanija nudi zaposlenima mogućnost da se presele u Ostin ili da raskinu radni odnos.

Prema izveštaju Bloomberga, Apple želi da zadrži svoj tim sa San Dijega i omogući im da nastave svoju ulogu u kompaniji, ali u Ostinu. Preseljenje je planirano da se obavi do kraja januara.

Ovu vest u izvestaju Bloomberga su zaposleni dočekali sa izvesnim iznenađenjem, jer su očekivali da će biti premesteni u drugi kampus u San Dijegu umesto u Teksas. Apple je smatrao da će preseljenje i saradnja sa timom u Ostinu biti korisni za sve strane.

Zaposlenima se daje mogućnost izbora – mogu se preseliti u Ostin ili odlučiti da napuste kompaniju. Oni koji odluče da ostanu, imaće priliku da rade na istom projektu u novoj lokaciji.

FAQ:
Q: Koliko zaposlenih čini tim koji će se kombinovati?
A: Tim koji će biti kombinovan sastoji se od 121 zaposlenog.

Q: Kada će se obaviti preseljenje?
A: Preseljenje je planirano da se obavi do kraja januara.

Q: Da li će zaposleni imati mogućnost da ostanu u San Dijegu?
A: Zaposleni imaće mogućnost da se presele u Ostin ili da raskinu radni odnos.