*EN Вештачка интелигенција

Beeper Mini neće biti dostupan u Play Store-u, ali Beeper Cloud je i dalje tu

Summary

Aplikacija Beeper Mini neće biti više dostupna za preuzimanje sa Google Play Store-a, ali Beeper tim je objavio da je odlučio premjestiti iMessage opciju u Beeper Cloud aplikaciju, koja je i dalje dostupna korisnicima. Prema poruci koju su korisnici Beeper […]

Beeper Mini neće biti dostupan u Play Store-u, ali Beeper Cloud je i dalje tu

Aplikacija Beeper Mini neće biti više dostupna za preuzimanje sa Google Play Store-a, ali Beeper tim je objavio da je odlučio premjestiti iMessage opciju u Beeper Cloud aplikaciju, koja je i dalje dostupna korisnicima.

Prema poruci koju su korisnici Beeper Clouda dobili u četvrtak, iMessage je sada premješten u ‘Labs’ odjeljak Beeper Cloud aplikacije, dok je aplikacija Beeper Mini uklonjena iz Play Store-a.

Iako je aplikacija Beeper Mini više nije dostupna za preuzimanje sa Play Store-a, korisnici je i dalje mogu preuzeti sa Beeper web stranice putem apk datoteke.

Beeper tim je nedavno na svom blogu najavio konačno ažuriranje Mini aplikacije, ali su sada priznali da je održavanje i popravci potrebni za stabilan rad iMessage na Android telefonima dugoročno „neodrživi“. Ako Apple poremeti uslugu, Beeper više neće izdavati popravke za aplikaciju.

Kompanija je ujedno izjavila da je borba sa Apple-om kao najvećom kompanijom na svetu naporna i da ne mogu konkurisati u ovoj igri.

Beeper tim je takođe istakao da trenutno radi na poboljšanju performansi Beeper Desktop aplikacije, kao i na unapređenjima mostova za Linkedin, Instagram i Google Messages.

Prethodno je Apple tvrdio da aplikacija Beeper Mini predstavlja sigurnosne i privatne rizike za korisnike, ali Beeper tim demantuje ove tvrdnje, optužujući Apple da monopolizuje iMessage kako bi povećao prodaju iPhone-a.

Iako ideja o iMessage-u na Android telefonima može biti mrtva i pokopana, Beeper Cloud aplikacija i dalje pruža mogućnosti Android korisnicima.

FAQ:

Q: Da li je aplikacija Beeper Mini potpuno uklonjena iz Play Store-a?
A: Da, aplikacija Beeper Mini više nije dostupna za preuzimanje sa Play Store-a.

Q: Gde mogu preuzeti aplikaciju Beeper Mini?
A: Aplikaciju Beeper Mini možete preuzeti sa Beeper web stranice putem apk datoteke.

Q: Da li Beeper Cloud aplikacija i dalje postoji?
A: Da, Beeper Cloud aplikacija je i dalje dostupna korisnicima.

Q: Zašto Beeper Mini više neće dobijati popravke?
A: Beeper je odlučio da prestane sa izdavanjem popravki za Beeper Mini aplikaciju ukoliko Apple poremeti uslugu.