*EN Вештачка интелигенција

AMD Radeon Adrenalin 24.1.1: Najnovije ažuriranje softvera

Summary

AMD je danas objavio najnovije ažuriranje svog softvera – AMD Radeon Adrenalin 24.1.1. Ovo ažuriranje dolazi sa mnogim poboljšanjima i novim funkcijama koje će poboljšati iskustvo igrača. Najvažnija novost je uvođenje AMD Fluid Motion Frames (AFMF) tehnologije. Ova tehnologija omogućava […]

AMD Radeon Adrenalin 24.1.1: Najnovije ažuriranje softvera

AMD je danas objavio najnovije ažuriranje svog softvera – AMD Radeon Adrenalin 24.1.1. Ovo ažuriranje dolazi sa mnogim poboljšanjima i novim funkcijama koje će poboljšati iskustvo igrača.

Najvažnija novost je uvođenje AMD Fluid Motion Frames (AFMF) tehnologije. Ova tehnologija omogućava igračima da dožive veće framerateove na svojim Radeon GPU-ima. Sa AMD Fluid Motion Frames, korisnici mogu očekivati do 97 posto prosečnog povećanja performansi u FPS igrama. Ova tehnologija sada je deo HYPR-RX profila koji se može omogućiti jednostavnim klikom na „Home“ kartici AMD softvera.

Pored AFMF, AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 donosi i poboljšanja u video poboljšanjima. Korisnici sada mogu uživati u poboljšanoj oštrini i jasnoći video zapisa unutar AMD softvera, uz podršku za aplikacije kao što su Google Chrome, Microsoft Edge i Media Player.

Još jedna značajna funkcija koju donosi ovo ažuriranje je AMD Assistant. Ova funkcija automatski omogućava i onemogućava određene funkcije AMD softvera kako bi korisnici imali najbolje moguće iskustvo igranja. Na primer, ako FPS padne ispod 60, AMD Assistant će automatski omogućiti HYPR-RX kako bi isporučio veći framerate za bolje iskustvo.

Da biste iskoristili sve ove nove funkcije, jednostavno preuzmite AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 softver i omogućite HYPR-RX na „Home“ kartici. Takođe, možete prilagoditi svoje iskustvo igre i primeniti AFMF unutar određenih igara, što će vam omogućiti povećanje frameratea i glatku igru.

Nastavite da se informišete i preuzmite najnoviji AMD softver da biste iskusili sve nove funkcije i uzbudljivo vizuelno osveženje. Ukoliko imate ideje o tome kako biste želeli da se funkcije AMD softvera i dalje poboljšavaju, popunite anketu na njihovoj zvaničnoj stranici.

Česta pitanja (FAQ) bazirana na glavnim temama i informacijama iznetim u članku:

1. Šta je AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 softver?
AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 je najnovije ažuriranje softvera koje je objavila kompanija AMD. Ono dolazi sa mnogim poboljšanjima i novim funkcijama koje poboljšavaju iskustvo igrača.

2. Šta je AMD Fluid Motion Frames (AFMF) tehnologija?
AMD Fluid Motion Frames (AFMF) tehnologija omogućava igračima da dožive veći broj sličica u sekundi (frame rate) na svojim Radeon GPU-ima. Ova tehnologija obezbeđuje do 97% prosečno povećanje performansi u FPS igrama.

3. Kako se omogućava AMD Fluid Motion Frames tehnologija?
AMD Fluid Motion Frames tehnologija sada je deo HYPR-RX profila u AMD softveru. Da biste je omogućili, jednostavno kliknite na „Home“ karticu AMD softvera.

4. Koje su poboljšanja u video poboljšanjima doneta u AMD Radeon Adrenalin 24.1.1?
AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 donosi poboljšanja u oštrini i jasnoći video zapisa unutar AMD softvera. Sada podržava aplikacije kao što su Google Chrome, Microsoft Edge i Media Player.

5. Šta je AMD Assistant i koju funkciju ima?
AMD Assistant je još jedna funkcija koja je deo ovog ažuriranja. Ona automatski omogućava ili onemogućava određene funkcije AMD softvera radi što boljeg iskustva igranja. Na primer, ako FPS (broj sličica u sekundi) padne ispod 60, AMD Assistant će automatski omogućiti HYPR-RX da bi se pružilo bolje framerate iskustvo.

6. Kako mogu iskoristiti sve nove funkcije AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 softvera?
Za iskorišćavanje svih novih funkcija, jednostavno preuzmite AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 softver i omogućite HYPR-RX na „Home“ kartici. Takođe, možete prilagoditi svoje iskustvo igre i primeniti AMD Fluid Motion Frames tehnologiju unutar određenih igara.

7. Da li postoji mogućnost da se iznesu ideje za dalje poboljšanje AMD softvera?
Da, AMD omogućava korisnicima da popune anketu na zvaničnoj stranici kako bi izneli svoje ideje o tome kako bi želeli da se funkcije AMD softvera i dalje poboljšavaju.

Srodni linkovi:
Zvanična AMD stranica