*EN Вештачка интелигенција

Izazovne zagonetke u novoj besplatnoj igri Escape Academy

Summary

Izvor: Epic Games Store Dok se približava kraj prazničnog darivanja koje nam donosi Epic Games, za 1. januar nam je pripremljena veoma zanimljiva igra – Escape Academy. Ova igra će posebno oduševiti ljubitelje zagonetki. Escape Academy je naslov sa „cel-shaded“ […]

Izazovne zagonetke u novoj besplatnoj igri Escape Academy

Izvor: Epic Games Store

Dok se približava kraj prazničnog darivanja koje nam donosi Epic Games, za 1. januar nam je pripremljena veoma zanimljiva igra – Escape Academy. Ova igra će posebno oduševiti ljubitelje zagonetki.

Escape Academy je naslov sa „cel-shaded“ grafičkim stilom koji igrače vodi na akademiju, gde će se usavršavati u rešavanju zagonetki Escape Room-ova. Uz prvo-lica perspektivu, igra je ispunjena intrigantnim zagonetkama i logičkim zadacima.

Escape Academy podržava lokalni i online multiplejer, tako da je idealna za sve one koji uživaju u poseti Escape Room prostorima u društvu prijatelja. Kritičari su ovu igru ocenili sa prosečnom ocenom od 79/100 na Metacritic sajtu, dok su gejmeri bili još pozitivnije raspoloženi, pa je igra na Steam platformi u čak 86% slučajeva dobila pozitivne ocene.

Escape Academy je dostupna besplatno na Epic Games Store do 2. januara u 17 časova. Ne propustite priliku da preuzmete ovu igru i testirate svoje veštine u rešavanju izazovnih zagonetki. Ostanite uz Epic Games Store, gde nas očekuju još tri poklona pre nego što se vratimo na nedeljno darivanje.

FAQ:
1. Koja je igra dostupna besplatno na Epic Games Store-u za 1. januar?
– Escape Academy je nova besplatna igra koju možete preuzeti na Epic Games Store-u.

2. Koja vrsta igre je Escape Academy?
– Escape Academy je avanturistička igra iz prvog lica, sa zagonetkama i logičkim zadacima, postavljena u akademiju za Escape Room majstore.

3. Da li Escape Academy podržava multiplejer?
– Da, Escape Academy podržava lokalni i online multiplejer, tako da je idealna za igranje sa prijateljima.

4. Kako je Escape Academy ocenjena od strane kritičara?
– Escape Academy je zaradila ocenu od 79/100 na Metacritic sajtu, dok su gejmeri igru ocenili pozitivnije, sa 86% pozitivnih ocena na Steam platformi.