*EN Вештачка интелигенција

Porsche Design | AOC AGON PRO PD49: Revolucija u gejming monitorima

Summary

Porsche Design, pobednički brend u svetu dizajna, udružio se sa AGON by AOC, jednim od vodećih svetskih brendova za gejming monitore i IT dodatke, kako bi predstavili revolucionarni Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 zakrivljeni gejming monitor. Ovaj monitor […]

Porsche Design | AOC AGON PRO PD49: Revolucija u gejming monitorima

Porsche Design, pobednički brend u svetu dizajna, udružio se sa AGON by AOC, jednim od vodećih svetskih brendova za gejming monitore i IT dodatke, kako bi predstavili revolucionarni Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 zakrivljeni gejming monitor. Ovaj monitor spaja nagrađivani dizajn sa vrhunskom tehnološkom snagom, naglašenim stilom i izvanrednim performansama.

PD49 je osvojio prestižne nagrade „iF Design Award 2023“ i „Red Dot Award: Product Design 2023″, a poseduje i inovativni QD-OLED panel veličine 49“ (124,46 cm) i razmeru slike 32:9. Sa osvežavanjem od 240 Hz i vremenom odziva od neverovatnih 0,03 ms, ovaj monitor pruža izuzetne performanse za visokokvalitetno takmičenje u esportu.

Postavljanje novih standarda u dizajnu i debljini monitora

PD49 je izuzetno tanak monitor, sa debljinom od samo 5 mm. Na impresivnom 49-inčnom ekranu nalazi se zakrivljena QD-OLED ploča debljine svega 5 mm. Ima zakrivljenost od 1800R, koja obuhvata celo vidno polje korisnika. Sa dvostrukom QHD rezolucijom od 5120 × 1440 piksela, ovaj monitor menja vizuelna iskustva.

PD49 ima osvetljenje od 1000 nita i sertifikat VESA DisplayHDR True Black 400. Prikazuje bogate, zasićene vizuale sa 1,07 milijardi boja zahvaljujući svojoj 10-bitnoj dubini boja. Pokriva 99% DCI-P3 raspona boja. Uz impresivnu HDR reprodukciju, PD49 pruža jedinstveno iskustvo gejming sveta.

Susret funkcionalnosti i vrhunske tehnologije

Dizajn PD49 se inspiriše složenim detaljima sportskog automobila Porsche. Postolje monitora je napravljeno od peskarenog aluminijuma i podseća na upravljač i žbice točka sportskog automobila. Zadnji deo monitora je inspirisan rešetkom hladnjaka Porschea 911. Svi ovi detalji naglašavaju eleganciju i stil.

PD49 nudi širok spektar mogućnosti povezivanja. Podržava HDMI 2.1 i DP 1.4, tako da se može savršeno uklopiti sa najnovijim uređajima. Uključeno USB čvorište sa četiri USB 3.2 priključka i RJ-45 ulazom omogućava laku i besprekornu vezu. Posebno se ističe USB-C priključak sa izdašnom snagom od 90 W. Ugrađeni KVM prekidač omogućava korisnicima da povežu dva računara istovremeno i dele Double QHD ekran za multitasking.

Gejming na novom nivou

PD49 ima mnoge karakteristike koje korisnicima pružaju prednost. Frame Counter, prilagodljivi krst nišana (Dial Point) i optimizirano nisko kašnjenje unosa podižu iskustvo igranja na viši nivo. Integrirani stereo zvučnici jačine 2 × 8 W obezbeđuju impresivno audio iskustvo.

Porsche Design AGON PRO PD49 dostupan je u Porsche Design prodavnicama, specijalizovanim trgovinama i online na porsche-design.com i odabranim online prodavnicama. Preporučena maloprodajna cena je 2.190 €.

FAQ

  • Koliko iznosi preporučena maloprodajna cena za Porsche Design | AOC AGON PRO PD49? Preporučena maloprodajna cena za PD49 je 2.190 €.
  • Kakve performanse pruža PD49? PD49 ima brzinu osvežavanja od 240 Hz i vreme odziva od 0,03 ms, što ga čini idealnim za visokokvalitetno takmičenje u esportu.
  • Koji su detalji dizajna PD49? Postolje monitora je napravljeno od peskarenog aluminijuma i inspirisano je upravljačem i žbicama točka sportskih automobila. Zadnji deo monitora je inspirisan rešetkom hladnjaka Porschea 911.
  • Koje mogućnosti povezivanja nudi PD49? PD49 podržava HDMI 2.1, DP 1.4 i USB-C priključak sa snagom od 90 W. Takođe ima ugrađeni KVM prekidač za povezivanje dva računara.