*EN Вештачка интелигенција

FAQ:

Summary

Acer predstavlja novu liniju laptopova Predator Helios za gejming Na ovogodišnjem CES 2024 sajmu, Acer je iznenadio posetioce predstavljanjem novih laptopova iz svoje linije Predator Helios. Ovi laptopovi pružaju vrhunske performanse i mogućnosti za gejming, istovremeno donoseći niz inovacija i […]

FAQ:

Acer predstavlja novu liniju laptopova Predator Helios za gejming

Na ovogodišnjem CES 2024 sajmu, Acer je iznenadio posetioce predstavljanjem novih laptopova iz svoje linije Predator Helios. Ovi laptopovi pružaju vrhunske performanse i mogućnosti za gejming, istovremeno donoseći niz inovacija i poboljšanja u dizajnu i tehnologiji.

Jedna od ključnih karakteristika Predator Helios laptopova je integrisanje Intel Core Ultra procesora 14. generacije, koji pružaju impresivne performanse i brzinu pokretanja igara. Takođe, ovi laptopovi dolaze sa Nvidia GeForce RTX 40 serijom grafičkih karti koje omogućavaju vrhunsko grafičko iskustvo i podržavaju DLSS 3.5 tehnologiju.

Predator Helios laptopovi se mogu dobiti u verzijama od 16 i 18 inča, sa različitim opcijama ekrana kao što su MiniLED opcije i podrška za brzo osvežavanje od 250 Hz. Ovi laptopovi takođe dolaze sa MagKey 3.0 promenljivim mehaničkim tasterima tastature i podrškom za Wi-Fi 7, pružajući igračima potrebnu funkcionalnost i udobnost tokom gejming sesija.

Nova linija laptopova Predator Helios takođe donosi niz specifičnih funkcija za igrače. To uključuje Microsoft Copilot u operativnom sistemu Windows 11, koji omogućava brz pristup veštačke inteligencije zasnovane na pomoći, kao i jednomesečni pristup Xbox Game Pass Ultimate koji pruža pristup širokom spektru visokokvalitetnih PC igara.

Pored Predator Helios laptopova, Acer je takođe predstavio liniju laptopova Predator Helios Neo. Ovi laptopovi su dizajnirani za ležernije igrače i početnike u svetu e-sporta, ali i dalje donose visoke performanse i napredne tehnologije. Sa Intel Core i9 procesorima i Nvidia GeForce RTX 4070 GPU-om, Helios Neo laptopovi omogućavaju korisnicima da uživaju u gejmingu i stvaralaštvu.

Uz impresivne specifikacije i funkcije, Predator Helios laptopovi takođe se ističu svojim izgledom. Sa dinamičkim RGB svetlosnim efektima, izuzetnom osvetljenošću i živim bojama, ovi laptopovi su savršeni za one koji vole stil i estetiku.

Acer je ponosan na predstavljanje nove linije laptopova Predator Helios za gejming. Sa kombinacijom performansi, naprednih tehnologija i stilskog dizajna, ovi laptopovi su idealni za sve gejmere koji žele da dostignu svoj puni potencijal.

Koje procesore koriste Predator Helios laptopovi?

Predator Helios laptopovi koriste Intel Core Ultra procesore 14. generacije.

Koje grafičke karte se nalaze u ovim laptopovima?

Ovi laptopovi dolaze sa Nvidia GeForce RTX 40 serijom grafičkih karti koje omogućavaju vrhunsko grafičko iskustvo.

Kakve su opcije ekrana dostupne na Predator Helios laptopovima?

Predator Helios laptopovi dolaze u verzijama od 16 i 18 inča sa opcijama kao što su MiniLED ekrani i podrška za brzo osvežavanje od 250 Hz.

Koje su specifične funkcionalnosti Predator Helios laptopova?

Ovi laptopovi dolaze sa MagKey 3.0 promenljivim mehaničkim tasterima tastature, podrškom za Wi-Fi 7, Microsoft Copilot funkcijom u operativnom sistemu Windows 11 i jednomesečnim pristupom Xbox Game Pass Ultimate.

Koje su karakteristike Predator Helios Neo laptopova?

Predator Helios Neo laptopovi su namenjeni ležernim igračima i početnicima u svetu e-sporta. Oni donose novo optimizovane procesore i grafičke karte, kao i napredne tehnologije za gejming.

Kakav je dizajn Predator Helios laptopova?

Ovi laptopovi se ističu svojim izgledom sa dinamičkim RGB svetlosnim efektima, izuzetnom osvetljenošću i živim bojama.