*EN Вештачка интелигенција

Acer predstavlja novu generaciju laptopova na CES sajmu

Summary

Na nedavno održanom CES 2024 sajmu, Acer je zapanjio posetioce predstavljanjem svoje nove generacije laptopova. Sa fokusom na snagu i performanse, ovi laptopovi će promeniti način na koji korisnici koriste svoje računare. Jedna od najznačajnijih novina je upotreba najnovijih Intel […]

Acer predstavlja novu generaciju laptopova na CES sajmu

Na nedavno održanom CES 2024 sajmu, Acer je zapanjio posetioce predstavljanjem svoje nove generacije laptopova. Sa fokusom na snagu i performanse, ovi laptopovi će promeniti način na koji korisnici koriste svoje računare.

Jedna od najznačajnijih novina je upotreba najnovijih Intel Core Ultra procesora u velikom broju Acer laptopova. Ovi procesori pružaju izvanrednu brzinu i snagu, čineći ih idealnim izborom za sve potrebe, od svakodnevnih zadataka do intenzivnih gejming sesija.

Predator Helios gejming računari su posebno dizajnirani za zahtevne korisnike. Osim najnovijih Intel Core procesora, modeli Predator Helios takođe dolaze sa moćnim Nvidia GeForce RTX 40 serijom grafičkih karti. Ove grafičke karte omogućavaju reprodukciju visokokvalitetne grafike, a podržavaju i DLSS 3.5 tehnologiju koja pruža neverovatno oštru sliku. Takođe, Acer je unapredio i sistem hlađenja ovih laptopova, koristeći petu generaciju AeroBlade 3D tehnologije kulera kako bi osigurao optimalne performanse čak i tokom najzahtevnijih gejming sesija.

Pored Predator Helios modela, Acer je takođe predstavio novu Acer Swift Go liniju laptopova. Ovi laptopovi su posebno dizajnirani za korisnike koji su u pokretu, sa tanjim i lakšim dizajnom, ali i performansama koje zadovoljavaju potrebe modernog korisnika. Sa Intel Core 14. generacijom procesora, Acer Swift Go laptopovi pružaju neometan rad za sve svakodnevne zadatke.

Sa dolaskom nove generacije Acer laptopova, korisnici će moći da uživaju u visokim performansama i izvanrednom iskustvu korisničkog zadovoljstva. Acer je još jednom dokazao svoju predanost inovacijama i pružanju vrhunskih proizvoda koji ispunjavaju sve potrebe savremenog korisnika.

FAQ:

1. Kada će novi Acer laptopovi biti dostupni na evropskom tržištu?
Novi Acer laptopovi će biti dostupni na evropskom tržištu već u februaru.

2. Koje su glavne karakteristike Predator Helios laptopova?
Predator Helios laptopovi dolaze sa najnovijim Intel Core procesorima i Nvidia GeForce RTX 40 serijom grafičkih karti. Takođe, imaju petu generaciju AeroBlade 3D tehnologije kulera za optimalno hlađenje.

3. Šta je DLSS 3.5 tehnologija?
DLSS 3.5 (Deep Learning Super Sampling) tehnologija je tehnika veštačke inteligencije koja poboljšava performanse i kvalitet grafike u gejmingu.

4. Koji su glavni atributi Acer Swift Go laptopova?
Acer Swift Go laptopovi imaju tanji i lakši dizajn i dolaze sa Intel Core 14. generacijom procesora. Pružaju izvanredne performanse za sve svakodnevne zadatke.