*EN Вештачка интелигенција

Godina za pamćenje: 5 najboljih video igara 2023.

Summary

Crna Bela IT Tim Godina za pamćenje je iza nas, ispunjena dobrom ponudom video igara koje su obezbedile beskrajno mnogo izbora za igrače. Iako je čuveni E3 sajam ponovo otkazan, 2023. godina je donela mnogo zanimljivih igara različitih žanrova. Neki […]

Godina za pamćenje: 5 najboljih video igara 2023.

Crna Bela IT Tim

Godina za pamćenje je iza nas, ispunjena dobrom ponudom video igara koje su obezbedile beskrajno mnogo izbora za igrače. Iako je čuveni E3 sajam ponovo otkazan, 2023. godina je donela mnogo zanimljivih igara različitih žanrova. Neki od najpopularnijih naslova bili su nastavci ili rimejkovi starih hitova, dok su nezavisni studiji iznenadili kvalitetnim igrama. U nastavku, izdvajamo pet najboljih video igara koje su se istakle:

Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 je RPG igra koja vam omogućava da se potpuno uronite u izmaštani svet, formirate zanimljive veze sa likovima, istražujete kreativne moći i upletete se u pozadinsku priču. Igra nudi preko 100 sati uzbudljive priče i vrhunsku naraciju, a može se igrati samostalno ili u društvu. Ova igra predstavlja povratak u zlatno doba RPG žanra.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nastavak Legend of Zelda serijala, Tears of the Kingdom, prevazilazi očekivanja. Igra donosi još više slobode u istraživanju i vešto kombinuje Linkove moći za brže kretanje i savladavanje protivnika. Igra takođe sadrži zanimljivu priču koja će vas zadržati satima pred ekranom.

Alan Wake 2

Alan Wake 2 je drugi deo igre koja je postala kultni hit. Igra donosi odličnu priču, još više jeze i brojne reference na druge igre razvojnog studija. U ulozi agentkinje koja traži nestalog naslovnog lika, igrači će se suočiti sa neopisivim hororima. Igra je istovremeno i metakomentar na razvoj video igara, odnos između studija i fanova.

Dave the Diver

Dave the Diver je šarmantna igra koja kombinuje nekoliko žanrova, uključujući istraživanje morskih dubina, pecanje, vođenje restorana, vizuelni roman, 3D pucačinu i platformer. Iako je trajanje ove igre kraće u odnosu na ostale na listi, svaki deo priče vas će vas nasmejati i zarobiti vašu pažnju.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 je nastavak koji je ispunio očekivanja ljubitelja Marvelovog junaka. Igra donosi dvostruku dozu zabave, omogućavajući igračima da igraju kao Piter Parker i Majls Morales. Priča je emotivna, puna akcije i sporednih likova, ali se može činiti kratkom za one koji žele da se potpuno izgube u igri. Igra pruža sjajno iskustvo za sve koji su spremni da se prepuste avanturi sa „mrežoglavim“ herojem.

FAQ

1. Kako odabrati najbolju video igru za sebe?

Odabir najbolje video igre zavisi od vaših preferencija i interesovanja. Razmislite o žanrovima koji vam se sviđaju, vrsti priče koju želite da istražujete i stilu igranja koji vas privlači. Takođe, možete čitati recenzije i gledati trejlere kako biste dobili ideju o igri pre nego što je kupite.

2. Koje su trenutno popularne video igrice?

Trenutno popularne video igre uključuju naslove poput Fortnite, Call of Duty: Warzone, Among Us, Valheim i The Last of Us Part II. Međutim, popularnost igara se stalno menja, pa je uvek dobro istražiti nove naslove koji izlaze i pratiti trendove.

3. Kako mogu da poboljšam svoje iskustvo igranja video igara?

Da biste poboljšali svoje iskustvo igranja video igara, možete pokušati da se pridružite online zajednici igrača, gde možete razmenjivati iskustva, savete i taktike sa drugima. Takođe, možete probati različite žanrove i igrati s prijateljima kako biste istražili multiplayer aspekt igara.

Izvor: https://primerlinkdoizvora.com