*EN Вештачка интелигенција

Top 10 najgledanijih recenzija u 2023. godini na Benchmark YouTube kanalu

Summary

Kraj još jedne izazovne, ali uspešne godine je za nama, pa je pravi trenutak da vidimo kojih je to 10 najgledanijih recenzija u 2023. godini bilo na našem, Benchmark YouTube kanalu. Koji uređaj je privukao najviše pažnje, šta vas je […]

Top 10 najgledanijih recenzija u 2023. godini na Benchmark YouTube kanalu

Kraj još jedne izazovne, ali uspešne godine je za nama, pa je pravi trenutak da vidimo kojih je to 10 najgledanijih recenzija u 2023. godini bilo na našem, Benchmark YouTube kanalu.

Koji uređaj je privukao najviše pažnje, šta vas je najviše interesovalo i iz kog cenovnog budžeta? Da li je to neki iz premijum segmenta, jeftiniji model iz budžet segmenta, ili jednostavno nešto iz Best Buy klase, popularnog srednjeg segmenta? Pođimo redom, ovo je Top 10 najgledanijih recenzija:

1. Samsung Galaxy A54 – Najgledaniji uređaj je iz srednjeg segmenta, Samsungova perjanica i glavni adut u ovoj klasi – Galaxy A54.

2. Motorola Edge 40 – Drugi najgledaniji video je recenzija Motorolinog aduta u srednjem segmentu, na našem tržištu veoma popularni Edge 40 model. Ovaj telefon je dobio nagradu za Best Buy uređaj.

3. Samsung Galaxy S23 Ultra – S23 Ultra je stigao bez bitnih dizajnerskih promena u odnosu na prethodnu godinu, ali je ispod haube mnogo toga promenjeno.

4. Redmi Note 12 Pro – Ovogodišnji Redmi Note 12 Pro doneo je promene tačno tamo gde to publika traži, mada u suštini i nema prevelikih razlika u odnosu na modele iz prethodnih sezona.

5. Apple iPhone 14 serija – Nova generacija iPhone 14 i 14 Pro telefona donela je ne tako značajna, već suptilna unapređenja.

6. Honor Magic5 Lite – Honor Magic5 Lite doneo je šampionsko trajanje baterije i najbolji ekran telefona u ovoj klasi uređaja.

7. Huawei P60 Pro – Hibridni zum na telefoto kameri velike rezolucije podjednako je dobar kao i optički, a noćne performanse svih kamera su prosto nestvarne.

8. Honor 90 – Honor 90 je model od kojeg se mnogo očekivalo zbog odlična dva telefona koja smo videli od početka godine. Očekivanja su ispunjena.

9. Samsung Galaxy S23+ – Koliko je uspeo Samsung Galaxy S23+ u odnosu na Ultra verziju?

10. Xiaomi 13 i 13 Pro – Ove recenzije beže samo zanemarljivih hiljadu-dve pregleda u odnosu na prethodne uređaje.

Bilo je to 10 najgledanijih recenzija sa Benchmark YouTube kanala. Ispraćamo na ovaj način ovu godinu, pred nama je jedna prestupna, koja će nam, nadamo se, svima doneti bolju situaciju na tržištu mobilnih telefona, nove mogućnosti koje donosi spoj veštačke inteligencije i vrhunske tehnologije.

Benchmark YouTube kanal je ove godine prešao broj od 150.000 pretplatnika – HVALA VAM NA POVERENJU! I za kraj, ako ste propustili, pre par dana smo u tradicionalnom specijalu predstavili najbolje telefone za 2023. godinu, po mišljenju i u izboru Benchmark redakcije.

Pogledajte obavezno i ovaj Benchmark YouTube video, ako već niste, i u komentarima nam recite koji su vaši favoriti za ovu, ali i narednu godinu, pa se sa narednom listom vidimo u ovo vreme 2024. godine. Srećni praznici!

FAQ:
1. Koji je najgledaniji uređaj na Benchmark YouTube kanalu u 2023. godini?
Najgledaniji uređaj je Samsung Galaxy A54.

2. Koja je nagrada dobio Motorola Edge 40?
Motorola Edge 40 je dobio nagradu za Best Buy uređaj.

3. Koji je telefon najbliži svom prethodniku u dizajnu?
Samsung Galaxy S23 Ultra je stigao bez bitnih dizajnerskih promena u odnosu na prethodnu godinu.

4. Koje karakteristike je Redmi Note 12 Pro doneo u odnosu na prethodne modele?
Redmi Note 12 Pro je doneo promene tačno tamo gde to publika traži, mada u suštini i nema prevelikih razlika u odnosu na modele iz prethodnih sezona.

5. Kakva su unapređenja doneli iPhone 14 i 14 Pro uređaji?
Nova generacija iPhone 14 i 14 Pro telefona donela je suptilna unapređenja u odnosu na prethodne modele.

Sources:
Benchmark.rs